Българка без медицинско образование даде живот на бебе във влак в Англия!

52-годишната Марияна Андреева изроди бебе във влак в Англия без да има никакво медицинско образование, предаде добрата новина британската медия Standard.

Влакът на компанията Southeastern е пътувал между Рейнъм и Стратфорд в четвъртък вечерта, когато жената започнала да ражда.

„Помогнах на майката да се съблече и тогава осъзнах, че бебето е на път. Повиках другите пътници да ми помогнат и положихме родилката на пода. Бях много уплашена и стресирана – както и майката“, споделя Андреева пред Standard.

Image result for Българка без медицинско образование даде живот на бебе във влак в Англия!

С помощта на другите пътници и персонала на транспортната компания, Андреева постлала палто под майката и ѝ казала да напъва. Няколко минути по-късно се появило и момченцето.

Андреева, която работи като чистачка, казва, че знаела какво да прави, тъй като самата тя е майка на три деца – Кристиян, Петя и Деница.

„Всичко, което знам за майката, е възрастта ѝ и това, че е родила момченце“, споделя Андреева. „Искам да се срещна с нея, тъй като бях до нея в най-важния момент в живота ѝ. Искам да съм сигурна, че е добре, и искам да видя момченцето.“

Влакът е бил задържан след пристигането си на гарата в около 21:00 ч., за да се изчака линейката, след което парамедиците закарали майката и сина ѝ в близката болница. И двамата се справят чудесно.

Ние се възхищаваме на стореното от тази прекрасна българка, споделете тази тази статия за да стигне до повече хора!

Споделете с вашите приятели!

5 неща, които правят Рибите зодията с най-голямото сърце!

Как се гледаше бебе без памперси, “Хумана” и бананова каша по времето на соца в НРБ!