Момченце продаде играчките си, за да спаси болното си куче.

В средата на миналата година ви запознахме с едно малко момче, което събираше пари за да излекува болното си куче:

Домашните любимци са нашите най-верни приятели. За тях никога не пестим средства и сме готови на всичко.

Когато научава за болестта на свето куче Купър, момченце от САЩ, решава на всяка цена да събере пари за неговото лечение.

4-годишният Доберман Купър е най-добрият другар за 10-годишния Конър. Двамата са прекарали заедно невероятни моменти, но един приятелството им е изправено пред сериозно изпитание.

Купър започва да се държи странно, а подвижността му става все по-затруднена. След няколко прегледа става ясно, че кучето страда от заболяване, което засяга гръбначния му стълб.

Изплашен за живота на своя домашен любимец, Конър взима трудно решение за всяко дете. Той събира играчките от стаята си и организира градинска разпродажба.Убеден е, че кучето му е по-ценно от всички вещи на този свят.

В инициативата се включват много хора, като основаната от него дарителска сметка събира над 15 000$ и ето, че лечението на кучето вече в ход. Купър видимо се подобрява и семейството му се надява скоро болестта да е овладяна.

От последния пост на момчето преди месец се разбира, че за щастие лечението е преминало успешно  и кученцето вече е здраво, няма нужда от лекарства и води един пълноценен кучешки живот, готов да обича безусловно своя малък стопанин!

Споделете тази прекрасна история с вашите приятели!

Източник : miau.bginsideedition.com Сникми : gofundme.com

Споделете с вашите приятели!

Финландия разреши следобедната дрямка по време на работа!

Красивите хора, не са красиви по някаква случайност… те са просто щастливи!