Семейство Спасява Ранена Катеричка, Тя Заживява В Коледното Им Дръвче.

Засега Митън обича да се крие в коледното дърво на семейството, като вече го смята за свой дом.

Преди около месец съпругата на блогера в reddit  “carefree_dude” намира ранена катеричка отстрани на пътя, която най-вероятно е била ударена от кола. Бедното малко същество е имало сериозна травма на главата и не можело дори да се движи без тяхната помощ, и така семейството се обръща към ветеринар, който връща силите на малката катеричка.

След 6 дни лечение, катеричката Митън (както я кръщават младото семейство) се чувствала много по-добре, тя можела да се храни, въпреки че все още се нуждаела от помощ за да пие течности, и й било трудно да се движи.

“Все още се грижим за него, макар че вероятно няма да може да бъде напълно излекуван”, пише червеника. “Може да не е в състояние да живее в дивата природа, но ако продължава да се възстановява, можем да му помогнем да живее добър живот у дома, като домашен любимец”.


Mitten е втората катерица, която семейството спасява: “Бихме се радвали да ръководим някой ден център за рехабилитация на диви животни.” Засега Митън обича да си живурка в коледното дърво на семейството, като вече го смята за свой дом.

12 Храни, За Които Нямате Представа Как Изглеждат В Суров Вид!

8 От Най-Абсурдните и Скандални Сватбени Рокли, Които Сте Виждали!