Уникални Плетени Шапки И Качулки За Вашата Дъщеря Направени От Една Майка!

Когато талантътсръчносттакрасотаталюбовта и стремежът към съзидателност се слеят с цветовете, формите и енергията на природата, се ражда нещо едновременно вълшебно и първично, което е също толкова естествено, колкото да усетиш топлината на първите слънчеви лъчи по лицето си или далечния мирис на озон преди градушка. Като да чуеш шумоленето от съпките си върху опадалите листа, разхождайки се в гората през есента, или да натриеш бузките на децата с шепи, пълни с първия сняг за сезона, докато поруменят…

Надявайки се, че вече сте се настроили на пасторална вълна, искаме да ви запознаем с една жена – ако питате нас горска фея, представяща се за обикновен човек – и нейните невероятни плетива от вълна, направени на една и две куки. Оставяме на самата нея да се представи чрез краткото автобиографично описание, което е написала в официалната си страница.
Здравейте, казвам се Хейди Мей и обожавам природата и да бъда сред нея. Едно от най-любимите ми неща на този свят е да изляза на верандата сутрин с чаша кафе и да съзерцавам планините и дърветата, било то когато са покрити със сняг, с нападали есенни листа или изпъстрени с цветовете на пролетта. Не мога да си представя да искам да съм някъде другаде и да виждам нещо друго в този момент.

Всеки ден черпя вдъхновение от моите деца и от всички простички неща в живота. Когато родих първата си дъщеря, съчетах моята любов към природата и ръчните занаяти с любовта си към плетенето на две и на една кука. Винаги съм имала афинитет към нещата, които са женствени, практични и естествени. Ето така се роди The Velvet Acorn.

Сега вече съм майка на три прелестни деца. Времето лети бързо и за мен е ценен всеки момент, който прекарваме заедно и в който мога да погледна на света през техните очи. Обичам да готвя, да се грижа за градината или просто да се сгуша пред камината с хубава книга или с кошница, пълна с вълна. Мога само да се надявам, че чрез всеки свой дизайн мога да споделя с вас частица от любовта си към природата и обикновените неща в живота.

В The Velvet Acorn ще откриете 100% оригинални схеми за плетене на една или две куки. Всяка схема може да бъде закупена по отделно от страницата на Хейди в Etsy срещу $5,50, закупуването на компилация от три схеми струва $15, а от пет – $25.

Отделно от това в официалния сайт на Хейди, thevelvetacorn.com, на начинаещите и напреднали любители на плетенето на една и две куки са предоставени за безвъзмездно ползване и споделяне шест файла, съдържащи изключително полезна и понятно поднесена информация за различните техники и методи на плетене, за абревиатурите, които се използват за съкращаване на термините и понятията в плетенето, за направа на пом-пом (пухкавите топли от чиста вълна, които най-често се апликират към шапки) и за т.нар. “магически кръг” – техника, използвана от самата Хейди.

Моделите на мама Хейди

И нейното уникално изкуство…
27 Възрастни Двойки, Които Доказват, Че Истинската Любов Е Вечна!

6 Неща За Истинската Любов, Които Можем Да Научим От Кучетата!