20 тайни за характера на зодия Козирог, които трябва да знаете!

Тези от вас, които са родени под този уникален знак, знаят, че често им се приписват черти като свръхемоционалност и раздразнителност. Истината обаче е, че зад тази чувствителна душа се крие един много сложен и интересен характер, който днес ще се опитаме да ви представим в 20 кратки характеристики.

Седнете удобно и се пригответе да бъдете пренесени в чудния свят на представителите на зодия Козирог:

1. Козирозите ще ви прочетат като отворена книга Те притежават природната дарба да разбират само с един поглед кога някой е искрен с тях или се опитва да ги измами. Интуицията им действа безотказно, затова е добре да се осланят на нея във всяка една житейска ситуация.

2. Козирозите са страстни любовници При тях емоцията е голяма и действат импулсивно, което ги прави изключителни любовници. Дори Казанова би им завидял, ако случайно ги наблюдава през вратата на спалнята.

3. Козирозите имат дълги периоди на страдание Чувствителната им натура изключително трудно преживява разделите и може да мине доста време, преди да се хвърлят в обятията на някой друг, дори и само за утеха. Предпочитат да изживеят мъката си и само когато са готови да продължат напред, допускат нов човек до себе си.

4. Козирозите са безкрайно щедри Ако имате близки приятели или роднини Козирози, знаете за техния навик да се появяват винаги с огромни пакети подаръци с повод и без повод. И причината не е, че се чувстват задължени да го направят. Не, те просто се зареждат от усмивката, която този малък жест предизвиква у вас.

5. Козирозите са неразгадаеми и потайни Истинска енигма за останалите на пръв поглед обикновени зодиакални знаци. Или ги приемате такива, каквито са, или не. Само не се опитвайте да ги разгадаете, това няма да завърши добре и за двама ви.

6. Козирозите се привързват силно към хората, които обичат Те обожават да се чувстват желани и необходими за близките си, а меката им и чувствена природа привлича околните като магнит. И хоп! Докато се усетите, сте се привързали един към друг като с невидими стоманени нишки.

7. Козирозите са спокойни и приятни за общуване … докато не бъдат провокирани Да общуваш с Козирози е удоволствие и вълшебно преживяване, но това в никакъв случай не означава, че ще позволят да им се качите на главата. Ако ги провокирате, се пригответе да бъдете поставени на мястото си по начин, който само Козирозите владеят.

8. Козирозите могат да изпитват светкавична смяна на настроенията Безкрайно емоционалната им натура ги прави изключително неустойчиви в техните настроения. Събуждат се една сутрин и се чувстват слънчево и прекрасно, но до вечерта сигурно ще са сменили още няколко сезона в душите си. Така че при тях денят определено не се познава по сутринта.

9. Козирозите са най-добрите приятели Козирозите са добри слушатели, но преди всичко са готови да зарежат всичко и да станат в 3 през нощта, за да помогнат на приятел в нужда.

10. Козирозите са сантиментални Мил жест, стъпки в пясъка, разрошени коси, вярност. Всичко докосва сърцето на един Козирог и вълна от емоции се надига в душата му, а сълзите бликват като дълго пазени извори на тъга и щастие едновременно.

11. Козирозите не се забъркват в мимолетни връзки Козирозите обичат интимността и отдадеността на дългите връзки и рядко може да ги видите в компанията на временни ухажори. Те не си губят времето с подобни „четки“ на егото, защото знаят истинската стойност на нещата от живота.

12. Козирозите превръщат всяка къща в дом Домът на един Козирог е неговата крепост и няма друго място на света, на което да се чувства по-сигурен и спокоен. Ако влезете през прага на един дом и той е едно от най-чистите, подредени и уютни места, на които сте били, то неговият собственик със сигурност е зодия Козирог.

13. Когато Козирозите са нещастни, те се дистанцират от околните Дори да е нещо дребно, в главата на Козирога то е с гигантски размери. Затова очаквайте дори когато е ядосан за нещо незначително, да изгради стени около себе си, които освен ако не сте Хълк, не ви препоръчваме да разбивате.

14. Козирозите не понасят „надувки“ Много малко са хората, с които Козирозите не умеят да общуват, но ако сте нахакан самохвалко, който се опитва да им казва какво да правят, определено не сте познали с кого си имате работа.

15. Козирозите са стеснителни в определени ситуации Ако не познават добре човека насреща, Козирозите не обичат да се разкриват напълно и отстрани може да изглеждат леко срамежливи. Само им дайте малко време и ще се покажат в целия си блясък. Четете още: Хороскоп на седмицата: Телците откриват голямата любов

16. Козирозите имат уникално въображение Мечтатели по природа, умът на Козирозите не познава никакви граници. Те са изключително отворени за нови идеи и винаги подхождат задълбочено към всеки един аспект от живота.

17. Козирозите не забравят лесно обидите Козирозите изповядват максимата, че трябва да се отнасяш с хората така, както искаш да се отнасят и с теб, но ако някой наистина ги нарани … не очаквайте скоро да му бъде простено или забравено.

18. Козирозите са силни и устойчиви Те могат да са чувствителни и емоционални, но не бъркайте тези им характеристики със слабост. Дори напротив, това е една от най-устойчивите зодии, която ще оцелее независимо през какви трудности я поставя животът.

19. Козирозите инстинктивно защитават хората, които обичат На първо място в света на Козирога стоят семейството и близките им. Затова не си и помисляйте да нараните който и да било от тяхната фамилия, защото ще бъдете преследвани и отмъстени, ако ще това да им струва и живота.

20. Козирозите са комплексни индивиди с много лица Трудно е да дефинираме представителите на зодия Козирог с една дума. Толкова многопластов е техният характер. Тъкмо си мислиш, че си ги опознал и знаеш с кого си имаш работа, когато те се показват в коренно различна светлина и тотално объркват първоначалната ти представа.

Споделете тези факти за тази невероятна зодия с вашите приятели!

Споделете с вашите приятели!

Кученцето Сусам Се Върна От Фризьор, Но Дори Стопанина Му Не Можа Да Го Познае!

5 прекрасни причини да се влюбите в зодия Близнаци!