6 брутални истини за Водолеите, които всички други трябва да знаят!

Водолеите сме симпатични, приятелски настроени, незлобливи. Доверчиви и широко скроени. Лесно се сприятеляваме и държим на приятелството си с другите. Но… има неща, които дори и ние не можем да преглътнем. Ето ги и тях:

1. Мразим, когато някой се опитва да ни наложи своята гледна точка от инат, а не защото наистина е прав. Надарени сме с комбинативен ум и висок интелект,  вярваме, че в спора се ражда истината, но не и когато спорът се води заради самия спор. Така че, преди да започнете да си опонирате с нас, убедете се в правотата си. В противен случай ще си навлечете нашия гняв.

2. Не понасяме празните приказки и високопарните планове без покритие. Здраво стъпили сме на земята, винаги имаме ясна визия за живота си и за следващите крачки, които смятат да предприемем. Затова искрено се дразним, когато някой започне да дава необмислени обещания и да завладява света, без да има реална представа как на практика ще постигне целите си.

3. Не толерираме лидери без лидерски качества. Самите ние притежаваме вродени лидерски заложби и затова, за да застанем зад някой (а не пред него), трябва да сме убедени в способността му да ръководи. Ето защо трудно се сработваме с „парашутисти” и „връзкари”, които имат високо самочувствие, но не и висока работоспособност. За разлика от повечето хора, в такава ситуация ние няма да избягаме от конфликта и ако се наложи, ще влезем в открит спор с т.нар. началник. Вярваме, че лидерството се печели, а не се подарява.

4. Не обичаме хора, които всяват излишна паника. Спокойни по природа сме, знаем, че всеки проблем има и своето решение. Стига да си достатъчно рационален, за да го потърсиш. Ето защо безкрайно се дразним, когато някой започне да се оплаква и вайка, вместо да погледне трезво на ситуацията и да намери изход от нея.

5.  Мразим клюките. Одумването на другите ни е чуждо и непонятно. Един от най-лесните начини да загубите уважението ни е да започнете да говорите зад гърба на някого. Намираме това поведение за изключително невъзпитано и дразнещо.  То не показва нищо друго, освен неспособност да се намери истински интересна тема на разговор. Което не е присъщо на хората със завиден интелект, каквито сме.

6. Ако успеете да спечелите сърцето на Водолей, то е завинаги ваше. Можете лесно да спечелите сърцето ни, но е трудно да го задържите. Ако успеете да го направите, то несъмнено завинаги ще остане така. Ние много силно и дълбоко.

В митологията Водолеите са деца на Уран безграничния космос.. те са необятни и пълни с енергия. Ако имате Водолей в живота си го ценете и обичайте!

Споделете тази прекрасна зодия с вашите приятели!

Източник : drugitenovini.com

Споделете с вашите приятели!

Учените доказаха, че дългите отпуски удължават живота!

8 причини, защо зодия Близнаци се познават от километри…