8 прекрасни причини защо трябва да се влюбите в жена Овен.

Жената Овен е родена, за да бъде обичана. Тя е странна смесица от безкрайна, покоряваща женственост и непоклатима воля. В един свят, в който равенството между половете все още е въпрос на тежка борба, жената Овен няма нужда да се доказва на мъжете. Тя е най-малкото равна с тях, ако не и много по-добра във всички “мъжки” неща.

1. Тя е преданна

Овните са надеждни и предани към своите близки. Те винаги поставят на първо място семейството.И ако се намирате в приближения кръг на Овена, винаги можете да разчитате на него.

2. Тя е грижовна

Никой не може да осигури такъв комфорт и безопасност като Овена. Тъй като Луната, управляваща Овена, е свързана с емоциите и майчината енергия, те правят всичко, за да може близките им да се чувстват щастливи и любими.

3. Тя е търпелива

Овните умеят да обичат и те в еднаква степен ще бъдат лоялни както към хубавите, така и към лошите прояви на вашия “Аз”.

4. Тя умее да обича истински

За нея любовта е въпрос на осъзнат избор. Когато е избрала своя човек, тя е смела, грижовна, готова на всичко за своя прайд и особено за децата си. Вродено й е да вдъхновява, да подкрепя, да вдъхва кураж на онези, които обича. Хората, отгледани от майки Овен, са истински късметлии.

Image result for aries art

5. Тя е забавна и интересна

С нея никога няма да ви е скучно. Жената Овен умее да говори увлекателно, има авантюристичен дух и е готова за всякакви предизвикателства. Разбира се, вие сте част от тях.

6. Тя ще ви приеме такива каквито сте

Тя харесва всичките ви особености и няма да ги използва срещу вас. Овена често си падат по хора, които са тяхна пълна противоположност. И вместо да се опитват да ги променят, прегръщат тези разлики.

7. Тя е позитивна и усмихната

Винаги е позитивна. И това не е повърхностен поглед върху света и нещата, а просто Овена не обича депресията и негативизма и гледа да стои на другия бряг, естествено винаги има вероятност да изпадне в лека криза, но благодарение на приятелите и семейството винаги ще успее да се изправи и да продължи напред.

8. Тя е вярна

Тя е наясно, че останалите мъже я желаят, но е избрала вас. И макар да обича да флиртува, няма да прекрачи границата, тъй като веднъж запленена от един мъж, вижда само него.

Само когато жената Овен усети, че мъжът до нея е точният, ще му се отдаде напълно. Жената със зодия Овен е оригинална и непредсказуема. За нея свободата е изключително важна, затова държи да я получава от човека до себе си.

Жената Овен е прекрасна и всеки ще го потвърди, те внасят глътка свеж въздух  към еднообразието в живота ни и бъдете сигурни, че жената овен ще бъде добра майка, партньор и спътник в живота ви!

Споделете тази прекрасна зодия с вашите приятели!

Споделете с вашите приятели!

10 причини защо зодия Телец са най-търпеливите и добри хора!

Учените доказаха, че дългите отпуски удължават живота!