Защо жената Козирог се разпознава от километри?

Козирозите са десетият зодиакален знак и попадат в категорията на земните зодии. Те са сложни, многопластови личности, умът и сърцето им постоянно водят битки за надмощие.

Така че, ако обмисляте да влезете в връзка с жена, родена под този знак, има някои ключови неща, които трябва да знаете.

Планира всичко и прави графици

Една от най-отличителни черти на Козирозите е, че са невероятно организирани и подредени. Дори да не сте ги видели да пишат в огромен планер, бъдете сигурни, че те имат стотици графици и списъци или в телефона, или в главата си. Ако прецакате плановете им обаче, лошо ви се пише.

Не търпи игрички

Козирозите са земни знаци. Тази жена е привлечена от “реалността” в другите, от мъжете, които си тежат на мястото и са здраво стъпили на земята. Игричките тип “лошо момче” или “влюбеният Ромео” съвсем не са й по вкуса.

Пести, но не е стисната

Много хора погрешно смятат жените Козирози за стиснати, а те просто знаят как да си “правят сметката”. Умеят да живеят с малко, заделяйки останалите си финанси за нещо наистина значимо – пътуване, покупка на имот или някаква инвестиция.

Не се впечатлява лесно

Ако някога сте си помисляли, че тази жена е студена като лед, значи сте били доста близо до истината. Тя определено няма да се впечатли от “традиционни”ухажори, захапали червена роза между зъбите си. За да провокирате интереса й трябва да мислите извън “рамката”.

Романтична е

В случай, че сте изпълнили горната препоръка, то най-вероятно вече сте разбрали, че в сърцето на жените Козирог има много топлина и любов. Колкото и безчувствени да изглеждат, те крият едни истински романтичнидуши. Разбира се, това би го разбрал само човек, спечелил сърцето им.

Жената козирог е силно емоционална наутра, която не се задоволява с нищо друго освен с най-доброто – защото го залужава! Всеки, който е успял да плени сърцето на една жена Козирог знае, колко силно и истински обича тя.

Споделете тази прекрасна зодия с вашите приятели!

Споделете с вашите приятели!