Обичай мъж, който има добро сърце… и знай, че и той ще те обича силно, истински, завинаги!

Обичай мъж, който има добро сърце… и животът ти ще е приказка!

Ще се събуждаш сутрин и в най-мрачните дни, ще ти е слънчево. Ще ухае на кафе, на обич и на нещо сладко с шоколад. Ще си разказвате плановете за деня, ще вървите заедно до спирката на автобуса и ще се целунете, преди да тръгнете. Всеки път!

Обичай този, който ще ти подарява времето си, ще изслушва твоите дни и ще се грижи да ти е топло, да си добре и винаги душата ти да е спокойна. Обичай мъж, който ще те гледа като, че си чудо, дори и ти да знаеш колко недостатъци имаш. Той знае за всяко едно от тях, но и обича всяко едно от тях, защото са част от теб.

Обичай мъж, който има добро сърце и никога няма да ти се налага да плачеш за някого, да се чувстваш сама или просто неразбрана. Ще има човек, който винаги ще те пази, ще защитава името ти, честта ти и винаги ще те нарича „най-хубавото нещо в живота ми.“

Момиче, обичай такъв мъж, защото той ще те обича с цялата си душа и ще подари сърцето си, знаейки, че можеш да му го разбиеш на хиляди парченца, но въпреки това ще ти се отдаде без да очаква нищо в замяна!

Обичай го и ще откриеш какво е любовта. Онази силна, пламенна и по детски искрена. Ще имате общи цели, които ще ви дават сили, за да ги постигате заедно. Ще имате общ дом, който ще е най-уютното място на света, защото единият винаги ще чака другия и няма да има търпение да се прибере у дома.

Момиче, обичай мъж, който е добър с теб и знай, че и той ще те обича – силно, истински, завинаги!

Споделете тази статия с вашите приятели!

Източници : fitwell.bg iwoman.bg eatloveread 

Споделете с вашите приятели!

14 Факта за зодия Овен: трудно прощават, четат ви като отворена книга!

Всеки мъж може да е баща, но не всеки татко…