Учените доказаха: Силните жени обичат да излизат без грим!

Доста от жените да излезнат без грим е мисия невъзможна. Гримът става част от ритуала на жената преди да излезе от вкъщи. Някои от жените сутрин го слагат с гордост. Но на всяка жена обичаща грима, има една която предпочита „натуралния“ вид. Няколко научни изследвания от университета в Чикаго “The University Of Chicago” след редица статистически проучвания и наблюдения доказват, че жената, която не носи грим, е по-щастлива.

Сякаш няма какво да крият от останалите. Жените, гримиращи се, крият пъпки и пигментация. Една жена, която не слага грим, разбира, че никой не е съвършен. Но въпреки това, тя се чувства удобно в собственото си тяло. Всичко, което трябва да направите сутрин, е да станете, да се измиете и сте готови за тръгване. Бръчки, лунични,акне това всичко е част от нас. Силната жена обича естествения си вид. Силната жена се чувства комфортно в „собствената си кожа“ .

Image result for makeup bw

Гримиращата се жена се стреми да го постигне това, но не винаги успява. Тя трудно се отпуска и задоволява от това, което е. Силната жена може да се погледне в огледалото и да се гордее с това, което е! 🙂 Те се харесват такива, каквито са. Чувстват се удобно в кожата си – навсякъде и по всяко време.

Не се притесняват, че спиралата им ще се разтече или че ще изтрият червилото си. Оценяват своята естествена красота с всичките си несъвършенства. Защото знаят, че тези несъвършенства са част от тяхната индивидуалност, от това, което ги прави различни и специални.  Истински.

Споделете тази статия с вашите приятели!

Споделете с вашите приятели!

Всички се влюбиха в магията на това българско село в сърцето на Родопите!

Как някога в училище класният ни пердашеше възпитателно…