6 качества на жената Водолей: Обожава деца, прощава и подкрепя!

Много сме говорели за представителките на тази удивителна зодия Водолей! Те са харизматични, мили, понякога твърде директни, но винаги премерени и здраво стъпили на земята.

Да обичаш жена Водолей е наистина предизвикателство, но какво кара един мъж да се влюби толкова силно в едно водолейче? В следващите 5 точки сме подбрали най-ярките качества на тази прекрасна зодия, които ги правят толкова незабравими за силния пол:

1. От километри ще познае, ако нещо те притеснява. И веднага ще потърси начин да ти помогне.

Жената Водолей притежава умението да усеща нещата в зародиш, независимо дали си имал лош ден или личен проблем, тя ще усети тревогата и ще направи всичко възможно да те утеши или да помогне с все сили.

Жените Водолей се раздават истински за партньорите си, както биха го направили за самите себе си!

2. Много държи на семейството и дома.

За една жена Водолей, дома и семейството са всичко, тя цени семейното огнище и семейните ценности. Водлеите нямат нужда от хиляди левове за да бъдат щастливи, стига им родителите, партньора и децата им да са здрави, за тях това е най-голямото богатство.

3. Не е от жените, които се впечатляват от скъпи парцалки! Една откъсната от градината роза ще й донесе многократно повече щастие!

Те ценят дребните неща, колкото и тривиално или клиширано да звучи. В днешно време всеки повтаря как цени малките жестове, но се нацупва, когато получи за Св. Валентин просто едно цвете. При жените Водолей това не може да се случи… те ценят всяко едно цветенце, жест или дума повече от всеки един смарт телефон или дрешка.

4. Докато я обичаш и уважаваш, ще ти бъде безрезервно вярна.

Жената Водолей за разлика от Скорпиона например, се славят с изключителната привързаност и вярност към партньорите си. Те осъзнават, че има милиарди красиви хора по света с които може да се изневери, но избират да бъдат с човека до тях и да го обичат и уважават.

5. Прощава, но не забравя!

Жената Водолей прощава доста често и това е една от малкото й слабости, но не си мислете, че тя ще забрави всичко и ще започне на чисто. Те анализират ситуацията и си взимат поука, чакат и търпят, докато не им кипне канчето и след поредната изцепка не ви бият шута без никога да погледнат назад.

Двете крайности за тях важат с пълна сила!

6. Перфектната майка на децата ти!

Може би най-ценното качество на една жена Водолей е майчината загриженост и възпитание… Те обожават децата и за тях поколението е смисъла на живота. Една жена Водолей никога не би била с партньор, който няма намерение да създаде семейство и отгледа деца.

Жените Водолей са наистина прекрасни създания и всеки, който поне веднъж се е докоснал до тяхната любов може да го потвърди. Перфектния партньор, майка и колега.

Дами и господа: това е зодия Водолей!

Автор: Явор Русев ©

Споделете с вашите приятели!