6 причини, които показват защо жената Риби е толкова специална!

Един от най-известните астролози в света – Линда Гудман, нарича жената Риби “светлината на земята”. Това силно определение изобщо не е случайно. Ако познавате такива жени, вие знаете, че те излъчват стабилност.

1. Те излъчват увереността, че всичко ще се подреди по най-добрия възможен начин и щастието ей сега ще потропа на вратата. Жената Риби няма да остави никой, никога и по никакъв повод в беда. Тя е родена да бъде майка, но не единствено в онзи нежен смисъл, който се придава обикновено на Раците. Тя е майка не само на собствените си деца. Тя е майка на всеки, който се нуждае от майчинска сила. Често жената Риби дори няма да прояви нежност. Може да ви изглежда дори грубовата, някак мъжкарана, но тя ще направи за вас това, което никой друг не би могъл. И ще го направи с лекота и с чувство за хумор, така че вие в никакъв случай да не се почувствате задължен.

2. Начинът й на общуване е като цяло такъв – лек и ненатоварващ. Обикновено хората се чувстват прекрасно в компанията й, защото тя създава не само сигурност. Тя има разкошно чувство за хумор и няма да ви остави дълго без смях.

3. Тя уважава верните приятелства и точните хора. Кифленските номера изобщо не са по вкуса й. Ако някой мъж очаква от нея фасони и игрички, е сбъркал адреса. Жената Риби няма никакво време, нито пък интерес към игрите и затова мъжът до нея трябва да бъде също толкова честен, открит, стабилен и смел.

4. Жената Риби не очаква да й се подаряват цветя и бижута, но тя забелязва малките жестове, така че независимо дали сте неин приятел, мъж или дете, изненадвайте я. Например, ако е споменала, че много иска да отиде на някой нов филм, вземете два билета и я заведете. После на всяка цена завършете вечерта в ресторант с хубава кухня, защото жената Риби обича да си угажда. Тя цени добрата, качествена храна, както и хубавото вино, и ще ви бъде безкрайно благодарна, ако от време на време й предлагате някакво кулинарно приключение.

5. Обожава приключенията! Като говорим за приключения, тази жена ги обожава! Ако живеете с нея, вие ще сте във вихъра на някакво ново приключение постоянно. Не бъдете скучни, не бъдете и слабохарактерни, за да не си съберът Рибите багажа и за да не ви оставят пред телевизора с новините в 6, хуквайки да създава своите собствени “новини” из широкия свят.

6. Животът с жена Риби винаги е вкусен, пълен с изненади, грижовност, смях, пътешествия и изненади. На всичко отгоре тя е лоялна, възвишена, способна да обича вечно. Силата й, побрана в крехката външност на момиче, я прави неустоимо привлекателна и вие сте щастливец, ако сте мъжът на едно такова Чудо.

Женатите риби са нашия дар от Бог! Ценете ги!

Споделете тази страхотна зодия с вашите приятели!

Източник : www.mila.bg

Споделете с вашите приятели!