8 причини, защо зодия Близнаци се познават от километри…

Няма как да не обичате Близнаци! Те са енергични, живи, и промените в настроението им забавляват и държат останалите в тонус и кондиция.

Вярно е, че близнаците имат две страни, вярно е, че живеят демони и ангели в едно, но Близнаците не носят маска, те са открити и показват “тъмната си страна” само на хората, които го заслужават. От всички зодии, те са най-добрите в това да поставят хората на мястото им и да направят така, че да си получават заслуженото! Представяме ви 9 причини защо зодия Близнаци могат да бъдат разпознати от километри. Ето ги и тях:

1. Близнаците са изключително директни

Близнаците са директни и открити – когато видят нещо, което не е както трябва, те го споделят, а не го прикриват. Понякога не се усещат, че отстрани може да изглежда прекалено грубо, но в крайна сметка те имат добри намерения. И когато околните осъзнаят това, те са им благодарни.

2. С Близнаците никога не е скучно

Те са гъвкави, любознателни, забавни и искат да опитат всичко, така че в тяхната компания никога не е скучно. Винаги ще успеят да ви разсмеят и развеселят по свой собствен начин.

3. Близнаците имат остър ум и леко черен хумор

Те са много интелигентни и от там произтича и тяхнота остроумие и проницателност. Поради тази причина, винаги са заобиколени от хора, с които могат да водят познавателни разговори, а също така търсят и интелигентен партньор, с който ще могат да разговарят за всичко. Носят се легенди за черния хумор на Близнаците… леко пипкав и право в целта, този вид хумор не се нрави на всички, но никой не може да отрече, че Близнаците са наистина забавни.

4. Близнаците са пълни с изненади.

Познатите им ги смятат за резервирани и студени, но само истинските им приятели са имали честта да станат свидетели на тяхната нестихваща страст, която тлее някъде дълбоко в душите им. Те са открити за приключения, за пътувания и гребат от живота с пълни шепи.

5. Близнаците имат собствено мнение по всеки въпрос и не се страхуват да го изкажат

Клюките не могат да подведат Близнаци в каквито й да е конспирации, техният бдителен ум и висока интелигентност ги правят резистентни към конформистки изказвания.

6. Въпреки това винаги отстояват позициите си

Близнаците никога няма да изневери на идеалите си и да наведе глава пред когото й да било. Без да проявяват агресия, те много добре знаят как да те постави на мястото ти, ако се опиташ да ги потиснеш.

7. Близнаците много бързо забравят бившите си

Да, може да се каже, че Близнаците обичат промените, така че оставят миналото зад себе си. Загубата на партньор не ги наранява толкова, колкото това може да се случи с всеки друг знак на Зодиака. Те спокойно решават да продължат и да си отидат. Следователно, да ревнувате  Близнаци от бившите им не си струва.

8. Близнаците виждат света по различен начин

Те вярват в добротата, в съдбата, в милосърдието. Тя вярват, че всеки човек носи душа без значение дали продава банички или е директор на банка, за тях всички хора са равни и те съдят всеки по действията им спрямо тях!

На пръв поглед доста сдържани, Близнаците всъщност имат нужда от време, за да преценят доколко могат да ви имат доверие, преди да разкрият душата си пред вас. Може да допускат хората по-трудно до себе си, но веднъж като ги спечелите, ви гарантираме, че ще имате лоялен до гроб приятел.

Близнаците рядко биват разбрани напълно, хората често изтъкват негативните им черти, но забравят всичко добро, което те правят ежедневно… истината е, че ако в живота ви има Близнаци, значи сте извадили късмет. Пазете ги!

Работа по публикацията: Явор Русев

Споделете тази прекрасна зодия с вашите приятели!

Споделете с вашите приятели!

6 брутални истини за Водолеите, които всички други трябва да знаят!

5 причини защо Лъв са единствената зодия, която може да прости всичко!