8 факта за жената Везни: смела, решителна и живее за момента!

Везни принадлежи към най-старите съзвездия.

Може би и затова личността на Везните се изразява в голямата им чувствителност, притежават чувство за хармония и красота, както и чувство за равновесие, но ето няколко важни и любопитни неща, които е добре да знаете преди да се влюбите в жена Везни:

1. Жената Везни е родена, за да бъде обичана.

Жените от тази зодия скачат смело в огъня и могат да се преборят с всичко. Те са решителни и смели. Дават всичко за партньора си и без да мислят много взимат правилните решения. Не се страхуват да направят грешка или да изпаднат в заблуда.  Това категорично ги отличава от другите и ги прави един от най-борбените знаци.

2. Умее да обича истински и дълбоко.

Жените Везни са едни от най-любящите. Макар и първоначално да им е трудно да отворят чувствата си и да ги изразят, в крайна сметка те наистина научават какво е любов и това е едно от най-прекрасните неща, които са изпитвали. Те се влюбват с огромна страст и могат да бъдат перфектна половинка. Хората, които имат партньор Везни са истински късметлии!

3. Жената Везни е странна смесица от безкрайна, покоряваща женственост и непоклатима импулсивност.

Първото нещо, което ще забележите в жената Везни е, че тя е импулсивна. Независимо дали става въпрос за работа, хоби, забавление, любов, тя ще действа на мига. Може би това, че живее за момента и е пълна с изненади я прави толкова интересна. Бедете готови за едни изключително вълнуващи моменти с жена Везни.

4. Тя не скланя глава пред авторитети.

Във всяка една ситуация, независимо дали в личния живот или в работата си, тя настоява за яснота и уважение. Честта й е нещо, с което никога не допуска компромис.

5. Жената Везни понякога не умее да губи.

Когато получава каквото иска и е обект на постоянно внимание и възхищение, тя е истинско слънце. Ако обаче се почувства пренебрегната или предизвикана, реакциите й често са детински, понякога дори твърди. Тя няма лоша умисъл, както например е типично за зодия Скорпион, но може да стъпче “противника” с категоричност.

6. За нея е важно да се чувства важна.

Родена е, за да бъде обичана, уверена и специална жена. Когато това се случи, тя е най-лоялната и очарователна личност на света. В приятелския си кръг, в любовта или на работа, навсякъде тя с лекота приема ролята на вдъхновяващ и благороден лидер, на когото всички могат да се опрат.

7. Жената Везни живее изцяло за момента, тук и сега!

Жената везни както всеки друг човек може да се подхлъзне по новите техники, смарт телефони и джажи, но в момента когато седнете да общувате с една Везна, тя ще остави телефона, ще се отдаде на момента и ще се наслади изцяло на вашата компания. Те не обичат завеяни и разсеяни хора, и трудно биха били приятели с такива.

8. Жената Везни обича семейството. 

Везни обичат семейството, традицията и музиката и са доста дискретни, отговорни и практични – поради тази причина връзките с тях са винаги страхотни. Те са много зрели и искат отговорни отношения – ще се влюбят във вас, ако можете да им я предложите, но имайте предвид, че винаги ще се пазят да не бъдат наранени.

Както казва една от най-известните астроложки Линда Гудман– „не се подвеждайте по името, жената Везни може да внесе баланс в живота ви, но ако стъпите накриво може да го изгубите за секунда.“

Споделете тази прекрасна зодия с вашите приятели!

Споделете с вашите приятели!