10 качества на зодия Лъв – луди глави, обичат силно, трудно прощават!

Представителите на зодия Лъв са сред най-сложните личности. Трудно е да ги обичате, още по-трудно е да не ги обичате. Те правят всичко по свой начин и не позволяват на никого да ги командва. Вижте 10 неща, селектирани от mozache.com, които само Лъвовете (и техните най-близки хора) ще разберат.

1. Лъвът рядко иска помощ

Трудностите в живота се преодоляват по-лесно, ако има кой да ви подаде ръка. Да, ама не! Гордият Лъв не обича да иска помощ. Рядко ще чуете предствител на тази зодия да моли за помощ. Интересното за Лъвовете е, че дори да им предлагат помощ, много трудно я приемат. Лъвовете обичат сами да постигат всички набелязани цели.

 

2. Лъвът обожава да разговаря

Лъвът е чудесен събеседник. Лесно разговаря с всекиго на всяка тема. Умее да говори, умее и да изслушва, затова хората често търсят неговата компания. Обичат да задават много въпроси и да се интересуват от хората, без да стават нахални.

 

3. Лъвът е авантюрист

Представителите на зодия Лъв обожават да експериментират. Когато става дума за нещо различно, приключенско и дори опасно, Лъвът е вашият човек. Можем дори да ги определим като луди глави. Знайте обаче, че малко са нещата, които ще изплашат представител на зодия Лъв, затова ако имате такъв приятел/ партньор, вероятно трябва да влезете в ролята на “спирачка”, за да го предпазвате от проблеми.

 

4. Лъвът е мистериозен

Трудно е да се види както стои под обвивката на един Лъв. Вие познавате от него точно толкова, колкото ви е позволил. Нито повече, нито по-малко. Лъвовете са сред най-мистериозните и потайни представители на зодиака, не споделят с кого да е, не позволяват всекиму да влиза в дома им или в ума им.

 

5. Лъвът е много емоционален, но прикрит

Рядко ще видите Лъв да показва емоции. Това обаче не значи, че е безчувствен. Тъкмо обратното. Лъвът изпитват много и много силни емоции. Не обичат обаче да ги показват. Дори да страдат няма да го покажат, дори да са на седмото небе от щастие, няма да ги видите да го демонстрират. В това отношение Лъвът има нужда от верни и грижовни приятели и семейство, които да се грижат за емоционалната му стабилност въпреки силната съпротива.

 

6. Лъвът трудно избира партньор

Лъвчетата държат на моногамността. Много трудно избират партньор в живота, но открият ли го, ще го обичат докрай! Верни партньори са, държат изключително много на семейството. Веднъж обвържат ли се, всичко друго остава на заден план. Лъвът е отдаден партньор в емоционално и сексуално отношение.

 

7. Лъвът не забравя

Лъвовете внимават какво говорят и какво вършат. И очакват същото от околните. Ако не си мерите приказките пред Лъв и го засегнете, не очаквайте да ви прости. Или поне да забрави. Лъвът би казал за себе си: “Не съм злопаметен, но съм паметлив”. Затова най-добре си мерете приказките около представители на тази зодия.

 

8. Лъвът се доверява трудно

Бъдете търпеливи със Лъвчетата. Те се доверяват и разкриват трудно. В началото са винаги резервирани и им трябва много време да се отпуснат в компанията на някого. Това важи и за партньорите, и за приятелите, и дори за семействата им. Мнозина грешно разчитат това поведение като прикритост, като за Лъва това е просто един дълъг процес по печелене на доверие.

 

9. Лъвът мрази да чака

Не закъснявайте, ако имате среща със Лъв. Просто защото той няма да ви чака. Ако някои са склонни да почакат 10-15 минути, то Лъвът не е. Просто ще си тръгне и най-лошото е, че ще приеме сериозно закъснението ви. И няма да го забрави дълго време.

 

10. Лъвът се отегчава лесно

Лъвът има нужда от разнообразие. Неговите дни не бива да си приличат един с друг. За разлика от други зодии, като Козирога например, еднообразието “убива” Лъвът. Независимо дали говорим за свободното време или за работата, Лъвът държи на динамичното и различното и не се примирява с друго.

 

Представителите на зодия Лъв са изключителни характери и личности. Те винаги ще изпъкнат сред останалите и ще ви разсмеят! Трудно прощават, но обичат силно!

Благодарим ви, че ви има лъвчета. Споделете тази статия с вашите приятели!