14 Факта за зодия Овен: трудно прощават, четат ви като отворена книга!

Дойде ред и на онзи рогат приятел от зодиака – Овена! Той е винаги точен, обаятелен и някак потаен. Ето защо няма да пропуснем да се гмурнем в дълбините на характера му. Представяме ви 14 тайни от душата на всеки типичен Овен.

1. Практичността е в кръвта им

Никой не разрешава проблемите с толкова елегантност и лекота, колкото Овните. Те са изключително практични и са истинска находка, ако успеете да ги спечелите като сътрудник.

2. Четат ви като отворена

книга Овните са изключително интуитивни и бързо разбират що за човек стои пред тях. Дори и да не говорите с тях, те могат да вникват в душата ви, гледайки ви единствено в очите. Нужни са им само няколко секунди. Те знаят на кого да се доверят и от кого да бягат.

3. Много ще съжалявате, ако ги ядосате

Тези рогати и на пръв поглед благи същества могат да бъдат бомба със закъснител. Ако ги ядосате, могат да бъдат брутални в обидите си. Рядко залагат на физическото насилие, но за сметка на това умеят да използват силни думи.

4 . Държат на думата си

Овните винаги държат на думата си и не забравят дадените обещания. Без значение дали става въпрос за работа, или лични отношения. Можете да се закълнете в тяхната отговорност.

5. Мразят да чакат

О, да. Нищо не може да вбеси Овните толкова, колкото закъснението. Ако имате среща с представител от тази зодия, постарайте се да бъдете на уреченото място дори няколко минути по-рано. Определено ще го впечатлите. Овните са маниакално организирани и обикновено просто нямат достатъчно време за закъснения. Мразят, когато някой не зачита времето им.

6. Трудно прощават

Ако Овните се чувстват предадени, няма да простят лесно. Ако изобщо някога простят.

7. Умът им е бръснач, а математиката е тяхната стихия

Овните са царе на сметките и могат да решат с лекота дори и най-засуканата математическа задача. Те винаги мислят няколко хода напред, никога не подценявайте интелекта им.

8. Те са добри съветници

Те са наистина загрижени за техните близки и приятели, затова винаги им дават добри съвети. Както вече споменахме, те умеят бързо и лесно да разрешават проблемите.

9. Те се затварят, когато… се чувстват безсилни

Ако са преживели някаква травма, те спират да говорят с другите и се заключват в емоциите си. Не търсят помощ, страдат тихо.

10. Не приемат лесно нови хора

Овните са общителни, но доверието им се печели трудно. Трябва да мине много време и ситуации, преди да решат дали сте достойни да влезете в тесния им приятелски кръг.

11. Хуморът им може да бъде странен

Овните обожават сарказма и не всеки е склонен да разбере хумора им. Някои техни шеги могат да ви се сторят дори обидни.

12. Те са мечтаната половинка

Овните са изключително лоялни в любовта. Те имат доверие на половинката си и са готови да ѝ дадат свобода, защото знаят, че доверието стои в основата на щастливата любов. Какво да очакваме тази година според китайския хороскоп С коя зодия ви очаква незабравима нощ Какво ви очаква през 2019-а според личната ви година

13. Могат да бъдат щури и забавни

В приятелска среда могат да бъдат и душата на компанията. Падат си по купоните с много алкохол и определено знаят как да се забавляват.

14. Не се страхуват от самотата

Обикновено Овните имат много приятели, но умеят да се забавляват и сами. Дори ценят високо моментите, в които имат възможността да останат насаме със себе си.

Овен е една силно емоционална зодия, която умее да прощава , да обича и да се грижи за близките си! Те са истински хора и всеки имал щастието да се докосне до тяхната доброта и отдаденост може да потвърди това.

Какво чакате, намерете своя Овен в живота и никога не го пускайте да си тръгне!

Споделете тази прекрасна зодия с вашите приятели!