15 силни качества на зодия Телец : моногамни, упорити и много ревниви.

Когато мислим за Венера, има голям шанс в ума ни да навлязат думите любов, красота и жени. Ако сте Телец, първите две неща със сигурност са ви в главата. Вие сте любители на хубавата храна, меките материи, изящното изкуство и любовта като цяло. Оценявате всички неща, които са естетически приятни. Влиянието на Венера е доста силно и насърчава Телците често да се глезят.

1. Как обича да си почива Телецът – да си лежи на дивана, да хапва нещо вкусно и да гледа филми по цял ден. Не иска много.

2. Ако Телецът ви е допуснал в своя свят, ценете го, защото това не се случва много често. Ако ви позволи да се приближите и ви нарече приятел, тогава можете да се считате за член на семейството му. Телецът искрено обича приятелите си и е готов да направи всичко, за да бъдат щастливи.

3. Телецът има много търпение и чрез смях може да прикрие някое голямо разочарование. Малцина хора са ги виждали разгневени, а когато експлодират, това е равносилно на ядрена експлозия.

4. Най-лошото нещо, което можете да причините на един Телец, е да го предадете.

5. Телецът обича докосването и нежността като наркотик.

6. За Телеца домът е най-любимото място на цялата планета. Ето защо е невероятно важно тук да царува комфорт и разбиране. Ако членовете на семейството се карат, това може да се превърне в причина за депресивно състояние.

7. Ако искате приятел или любовник за цял живот, изберете Телец.

8. Телецът е много емоционален, но понякога хората от тази зодия са си сложили маска на хладнокръвие и студенина.

9. Защо трябва да му простите: защото Телецът искрено си е мислел, че постъпва правилно.

10. Телецът е или много мързелив, или много енергичен и няма да се промени, докато не го усети.

11. Телецът е най-упоритият знак на зодиака. Ако той е твърдо убеден в позицията си, то никакви аргументи и факти няма да го убедят. Освен това Телецът може да се съгласи с вас само привидно (за да бъде оставен на мира), но самият той ще продължи да се придържа към предишните си вярвания.

12. Хората често си мислят, че Телецът флиртува с тях, когато всъщност не го прави. Той просто така дружи.

13. Телецът е вярна зодия. Любовта към стабилността се отразява и в личните взаимоотношения, защото Телецът по своята същност не е склонен към изневяра (разбира се, има и изключения). Те внимателно избират своята сродна душа и се опитват с всички сили да защитят този съюз.

14. Телецът може да е голям ревнивец. Интересното е, че Телецът няма да ви ревнува заради успеха или парите. Тази зодия смята близките си за „свои“. Не, не гледа на тях като на вещи, но му се струва, че щом дава 100% от себе си, това значи, че му принадлежите.

15. Телецът не обича да лъже и не е склонен да клюкарства. Той е прекрасен мълчалив слушател, който винаги може да даде ценни съвети. Ето защо мнозина споделят с него тайни и изливат душите си. Телецът се превръща в голяма кутия с тайни, която вярно ги пази.

Богинята на любовта играе голяма роля и във формирането на лоялния характер и отдадеността към онези, които интересуват Телеца. Представителите на този знак дават цялото си сърце на половинката си и са готови на всичко за семейството и близките си.

Споделете тази прекрасна зодия с вашите приятели!

Споделете с вашите приятели!