22 неудобни истини за зодия Риби: саркастични, романтични, но със силна интуиция!

Тяхната легендарна чувствителност и интуиция им позволява да усетят хода на събитията преди всеки друг човек. Имат силно развито шесто чувство, което ръководи всичките им действия и решения. Техният изключителен ум често ги поставя в ситуации, които повечето смъртни не са изживели през живота си. Без желание да следват предварително определен път, те изграждат характера си според своите идеали, което често може да доведе до изолация от останалия свят.

Прочетете следните 22 неудобни истини за характера на Риби:

1. Представителите на зодия Риби често ще ви хвърлят убийствени погледи и на всеки въпрос, който им зададете, ще получавате запомнящ се отговор.

2. Рибите имат най-чистото сърце. Така че не ги наранявайте. Вместо това се опитайте да ги разберете и те ще ви обичат завинаги.

3. Рибите са много лоялни, упорити и високо интелигентни хора. Ако не те харесват, със сигурност ще го разбереш.

4. Имат удивителната способност да насърчават и мотивират другите хора, но от друга страна са много строги към себе си.

5. Рибите не обичат да се ръководят от чужди правила.

6. Имат лошия навик да се привързват към хора, които не са добри за тях.

7. Рибите винаги ще обръщат повече внимание на фактите, отколкото на думите, защото са наясно, че думите може да не означават нищо.

8. Сарказмът е второто име на Рибите, а използването на ругатни е тяхната фамилия.

9. Наранените Риби ще изградят голяма, дебела стена около сърцето си. За да разрушите тази стена, ще трябва да сте много специален човек в техния живот.

10. Рибите са склонни да анализират всяко малко нещо и всяка ситуация, много повече, отколкото трябва.

11. Те ​​не могат да понесат мисълта да не знаят, че нещо се случва точно пред очите им. Ето защо комуникацията е от основно значение за тях.

12. Без значение какво се е случило в живота им, на хората от зодия Риби им е в природата е да помагат на тези, които се нуждаят от тяхната помощ.

13. Рибите са непоправими романтици. Имат нужда да чуят сладкодумни думи и факти, които да са доказателство, че те наистина означават нещо за човека.

14. Не се опитвайте да заблудите някой, който е Риби. Той/тя може да се преструва, че ви вярва, но истината е, че винаги е наясно с вашите лъжи.

15. Рибите имат най-силната интуиция от всички останали зодии.

16. Не се заблуждавайте от външния вид на Риби. Те може да изглеждат наивни и срамежливи, но са големи мъдреци, много креативни и изключително добри лидери.

17. Рибите имат страхотна способност да „четат“ другите хора, анализирайки всяка изречена дума, жест и дори погледа, който им хвърляте.

18. Те са изключително носталгични.

19. Тези хора обичат много по-дълбоко от всяка друга зодия. След като спечелите сърцето им, те никога няма да спрат да ви обичат.

20. За тях е много трудно да вземат правилните решения, защото мислят твърде много за нещата, които могат да се объркат.

21. Най-големият недостатък на Рибите е, че им отнема ужасно много време, за да се възстановят от изневярата и предателството на човек, на когото много са държали.

22. Не бъркайте добротата им със слабост. Те също имат много тъмна страна и повярвайте ми, не бихте искали тя да изплува.

Една зодия, която е постоянно в движение. Обичат животните, природата и истинските приятелства. Ценете представителите на тази прекрасна зодия.

Споделете тази статия с вашите приятели!