Алек изгони една от най-колоритните ергенки Виктория, позната като Цър-Пър

Една от най-противоречивите и колоритни участнички в трети сезон на култовото риалити “Ергенът” не получи роза и отпадна от надпреварата за сърцето на Алек.

Спортният мениджър, която до скоро заемаше длъжност в БФС се раздели с предаването след един сезон изпълнен с емоции, като не скри разочарованието си от стеклите се обстоятелства.

“Послушай сърцето си и отвори очите си” – посъветва Виктория, своя любим Алек.

“Алек притежава всичко за което аз съм мечтала, човек който исках той да бъде моето бъдеще. Направих доста действия към него, но не видях съответно реакция от негова страна, затова ще си тръгна с малко разочарование, но щастлива че изживях всичко това благодарение на него, колкото и малко да беше то. Ако не намери жената в предаването, може животът пак да ни срещне знае ли човек. До края не остава много” – каза за финал просълзената

Виктория, която част от ергенките наричаха с прякора “Цър-Пър” напусна предаването на десета позиция, но сподели че се чувства адски недооценена, разочарована и наранена.

В надпреварата остават девет участнички, като Алек нацелува почти всяка една от тях, но според слуховете избраницата на ергена е именно Магдалена, която завладява сърцето на младият мъж.

Кадри: “БТВ” / “ЕРГЕНЪТ”