Без прецедент в “Като две капки вода”, изненада при финалистите за големия концерт

Остават по-малко от две седмици преди големия концерт и финал на “Като две капки вода”, който ще се проведе на 13-ти май в зала Арена София, а финалистите вече са ясни. Според правилата, само четирима трябва да продължат битката за първото място, като големият победител ще се избере изцяло от гласовете на публиката.

Осемте участника този сезон в лицето на Джулиана Гани, актрисата Елена Атанасова, певецът Панайот Панайотов, Наско от БТР, фолк-дивата Мария, Християна Лоизу, Иво Аръков и невероятния Влади Зомбори забавляваха зрителите всеки понеделник във всички единадесет лайфа до сега, като за големия финал от продукцията ще излъчат и двама представители от “жури и водещи”, които също ще имитират и ще вземат участие в концерта в Арена София.

Журито определи Джулиана, като най-зле представилата се участничка тази вечер, а победителя на оценяващите и зрителите беше бременната Християна Лоизу, но Панайот Панайотов грабна победата за вечерта.

След сумирането на всички събрани точки през сезона – зрители, жури и ментори определиха четиримата финалисти, които остават в битката за голямата победа на концерта в зала Арена София, това са Влади Зомбори, Наско от БТР, Християна, Аръков и Елена, която подели четвъртата позиция с Иво и си осигури място във финала. Така трябваше цели петима участника да се борят за първото място на финала. Водещите обаче обявиха, че тази година всички осем участници ще имат шанса да се борят за голямата награда, но първите пет ще имат предимство и ще стартират с по две точки, а последните трима ще имат нула, така за първи път в “Като две капки вода” финалистите са цели осем!

По този начин без прецедент в историята на формата, всеки един от участниците в големия финал ще има шанса да стане първи.

Последния концерт ще се състои на 13-ти май в зала Арена София, като според продуцентите шоуто ще бъде грандиозно.

Кадри : Нова Телевизия / “Като две капки вода”