Безумие в “Ергенът”: Алек избяга от финала и остави финалистките с пръст в уста

Дойде и дълго очакваният финал на “Ергенът”, който не беше толкова изненадващ, защото част от развоя на събитията се въртеше из жълтите медии още през септември. Въпреки всичко две от най-колоритните участнички останаха до самия край в битка за сърцето на ергенът Алек. Краят тази година обаче се оказа малко по-различно, Магдалена и Надежда се събраха на мястото където ергенът трябваше да съобщи избраницата си, вместо това обаче се появи водещия на предаването.

Явно след семейната среща, майката на Алек не е одобрила претендентите, които не са в първа младост и си е казала тежката дума, защото зрителите станаха свидетели на безпрецедентен завършек на финала тази година.

Наум посрещна двете финалистки с думите: “Маги, Надежда, давам си сметка, че ситуацията в която се намирате е неочаквана за вас, това е толкова неочаквано за вас, както и за самите нас. Бих опитал да ви обясня ситуацията, но най-добре самия Алек да ви обясни какво се случва, последвайте ме”

Наум заведе двете дами до маса с цветя и видео-обръщение с финални думи на Алек към двете претендентки.

Съобщението гласеше : “Здравейте красиви, невероятни и неповторими жени. Това, което искам да запомните е, че вие сте перфектни, а аз не съм. Искам да ви благодаря на всяка една от вас. Маги теб мога да опиша с една дума – “класа”, всяко едно твое движение спират дъха ми. Грацията, която имаш е респектираща и аз не познавам друга жена като теб, не жена, а украшение, ти си толкова самоуверена, а заедно с това и толкова чувствена и по детски чиста и обожавам начина по който ме гледаш. Аз когато съм до теб се чувствам пълноценен, ти си тази която провокира мъжката ми сила, както никоя друга до сега и до теб се чувствам повече мъж отколкото някога бих могъл да си представя, всеки миг с теб ми е безценен. От мига в който те видях разбрах, че не бих променил абсолютно нищо в теб.”

“Надежда, надежда, ти заслужаваш името си повече от всичко, нямаш представа какво невероятно същество си, ти си празник ти си делник, утеха, фоерверки, спокойствие и веселие в едно, ти направи дните ми тук усмихнати. Игривостта ти, безгрижието, склоноста ти към безрасъдство, това са качествата които ме изумяват в теб. Знам, че си заслужаваше, ти си цялата любов на света, която един мъж заслужава, възхитителност”

Алек разясни защо не е сред тях в този момент: “Не ме интересува какво ще си помислят хората, нямам и не съм тук с подготвени очаквания, аз самия не се разбирам напълно през последните седмици”

Алек призна, че се е влюбел и в двете претендентки. “Вярвам, че в този момент не мога да взема такова категорично решение, убеден съм че каквото и да реша ще бъде едновременно и правилно и грешно, защото големият въпрос е дали един мъж може да бъде влюбен в две жени едновременно и отговорът според мен е “НЕ”. Любовта не мисля, че работи така, любовта не е такова нещо…”

“Каквото е писано ще стане!” – завърши съобщението си Алек, пред видимо подразнените ергенки, които отказваха до последно да приемат така стеклите се събития.

Наложи се от екипа да обяснят два пъти на дамите, че това е крайното решение, което е безумно, но е факт, след което се извиниха на момичетата, които ревнаха малко след това.