Биляна бясна: Срамно е, вече мога да кажа истината за финала в “Мастършеф”

Тазгодишното издание на “Мастършеф” приключи, като не липсваше напрежение до последния момент. Осман, Биляна и Марианна се бореха за голямата награда, като именно научния работник от Варна успя да грабне 100 000лв, въпреки масовото неодобрение на зрителите, решението е окончателно.

Варненката Марианна заложи на морски дарове за предястие и основно, като сготви рибена супа от лаврак, миди, скариди и хайвер като предястие и даде калкан за основно с цвят от тиквичка и картофен фондан. Тиквичката присъстваше дори в десерта й, но най-добре се вмести в супата. Осман приготви еленски стек с юфка, круши и диви гъби.️ Биляна поднесе филе от гълъб с кисело зеле и сос от череши.

Преводачката от Пловдив Биляна не се справи добре с предястието скумрия с домати и гранита от бъз, което имаше твърде ексцентричен вкус, но основото й с гълъб бе перфектно.

Ето обаче какво коментира тя във своя фейсбук профил относно видео разбор на тримата водещи Chef Илиан Кустев, Chef Александър Таралежков и „шефът на шефовете“ Явор Сарафов :

Това е коментарът ми под поста в MasterChef България! Оставям го и тук.

“През цялото състезания и до днес запазих достойнството на абсолютно всички, замесени в продукцията! Не Ви прави чест, да уронвате моето, приписвайки “психическите нестабилности” на мен! Не аз бях на хапчета за нерви, вдигане на кръвно по време на елиминации и прилошавания по коридорите, изпадане в истерии! Разбирам, че монтажът е направен, така, че моето меню да бъде “провал”, но истината я знаем! Ако не е удобна, по-добре замълчете! Срамно е и не ви прави чест в стремежа да издигнете някой да принизявате друг!”

Биляна Стамова

Явно в коментара си Биляна има предвид подбутването на определени участници и ощетяването на други. Какво се е случило обаче зад кулисите, остава да гадаем.

Зрителите бойкотираха “Мастършеф”, масово недоволство от избора на победител

Кадри : btv / Masterchef България