Братчета разделени от години в домове за сираци, получават изненадващо осиновяване заедно

Двама братя, които бяха в отделни приемни домове от близо три години и половина, най-накрая се събраха отново, когато един мил мъж решава да ги осинови и да им стане законен баща.

Да имаш дом, в който да живееш, и родители, които да те обичат и грижат за теб, наистина са привилегии, които понякога се приемат за даденост, но както се казва, стойността на нещо се осъзнава истински едва след като го загубим.

Ке'Лин и Тре споделят емоционална прегръдка. | Снимка: Youtube.com/WFAA

За двама братя липсата на покрив над главите им и любящата прегръдка на семейство не били единствените грижи, които ги тревожели. Момчетата живеели в различни домове за сираци и копнеели един ден да бъдат заедно.

Отделени в различни домове

През 2017 г. тогава 10-годишният Тре рядко вижда 7-годишния си по-малък брат, Келин, защото били разделени в различни домове. Те прекарали там повече от три години. Келин разказва:

„Искам да виждам брат си всеки ден, но няма как да стане.“

В същото време на малкия Келин му липсвало по-големият му брат, като любовта на двамата била истинска и силна. Тре искал да бъде с малкия си брат, защото се чувствал отговорен за него и желанието му било да го защитава като един истински по-голям брат.

Youtube.com/WFAA

Всеки месец двамата братя се срещали за малко, само за да бъдат разделени след края на краткото им посещение. В моментите на раздяла били съкрушени, като тази гледка, късала сърцата на всички служители в дома.

Появата по националната телевизията

Тре и Келин били избрани за участие в предаване, където за ден, двойката стават почетни служители на полицията в Далас.

Говорейки за тяхното невероятно преживяване, Келин сподели:

“Погалихме полицейските кучета и се возихме в истинска патрулка.”

Двамата братя са израснали в квартал, където често виждали полицаи. По телевизията двамата обяснили как копнеят да живеят заедно в любящо и сигурно семейство.

Осиновени заедно

За щастие мил човек на име д-р Робърт Бек научава за двамата братя и бил дълбоко развълнуван, след като научил историята им и разказва, че е почувствал моментална връзка с тях. Скоро след това той решава да отвори сърцето си за братчетата и те започнали често да прекарват време с добрия човек.

Ке'Лин и Тре в съдебната зала с техния осиновител, д-р Робърт Бек. | Снимка: YouTube.com/WFAA

Бек изненадва момчетата в съдебната зала в Северен Тексас. Докато братчетата смятали, че присъстват там само за да си направят някоя друга снимка, това всъщност бил деня на осиновяването им.

След като разбират за това, децата били във възторг и не могли да спрат да прегръщат новия си баща. Братчетата най-накрая имали свой дом дом и семейство, включително по-голям брат и любящ баща, които обещали да ги обичат, подкрепят и защитават тях до края на живота им.