Бременната Християна изпълни блестящо неповторимата Софи Маринова и “Чае шукарие”

И тази вечер станахме свидетели на невероятно шоу сътворено от участниците в сезон 12 на популярното българско музикално риалити “Като две капки вода”, като в поредния изпипан лайф пред зрителите в залата и хилядите пред екраните имитаторите отново показаха, че няма нищо невъзможно ако вложиш старание и упоритост.

Първи излезе Панайот Панайотов с изпълнението на Горан Брегович и “Месечина, а Елена влезе в образа на Силвия Кацарова, като визуално нямаше нищо общо, а самата Кацарова отдели повече време да рекламира концерта си, вместо да похвали Елена.

Влади Зомбори отново показа, че може да имитира всеки с образа на Дара и песента “Darbie”, след което на сцената се качи и Мария с вечната класика Sarà perché ti amo на Анджела Брамбати. Джулиана Гани се опита да се справи с Лейди Гага и Bad Romance, като за жалост го удари доста фалшиво откъм пеене, но пък танците й се получиха доста добре.

Наско от БТР изпя парчето на Мадона – “Like a prayer”. Иво Аръков сериозно вдигна летвата, като копира едно към едно екстравагадния украински певец и актьор Верка Сердючка.

Черешката на тортата обаче беше бременната Християна, която срази публика и жури с невероятното изпълнение на кипърката и обра овациите в залата с имитацията на уникалната Софи Маринова и парчето “Чае шукарие”.

Гримьорите и стилистите в “Като две капки вода” се бяха постарали, като Християна изглеждаше едно към едно с ромската легенда Софи, а пеенето не отстъпваше, като певицата изпя перфектно ромския хит.

“Християна направи това, което се прави в това предаване. Тя прилича на Софи Маринова, а изпълнението беше блестящо” – похвали Християна Любо Киро, а публиката я изпрати с аплодисменти.

В крайна сметка Християна Лоизу грабна и победата в осмият лайф на “Като две капки вода” само с една точка преднина, а втори остана изпълнението на Иво Аръков и песента Dancing Lasha Tumbai. Харизматичната певица избра да дари две хиляди лева на приют за бездомни кученца.

В генералното класиране непоклатим на върха е Влади Зомбори, втори остава Наско от БТР, а Християна се изкачи на трето място.

Кадри : “Нова Телевизия” / “Като две капки вода”