Бременната Християна Лойзу вдигна на крака Арена София, като Валя Балканска!

Грандиозен завършек на епичния сезон на “Като две капки вода” ни представиха участниците в последния лайф за тази година. Елена, Християна, Джулиана, Наско, Влади, Мария, Панайот и Иво Аръков се раздадоха, като за последно с невероятните си парчета, които по правилник сами избраха за своя финален “валс”. Организаторите се бяха постарали да изпипат всеки един детайл, като шоуто откриха Любо Киров рамо до рамо с Геро, който имаше за задача да го имитира, а Димитър Рачков се бе дегизирал като Веселин Маринов.

Една от най-колоритните участнички – кипърката Християна Лойзу се представи блестящо през целия сезон, като въпреки своята бременност, тя изпълни прекрасно своите имитации. Християна избра да бъде Валя Балканска и да изпълни вечната песен “Излел е Дельо хайдутин”. Певицата видгна на крак цялата зала, като гласът й озари цяла София.

“Аз се чувствам Българка, съпругът ми е българин, в мен вече тече българска кръв” – това сподели Християна пред Рачков малко преди да се качи на сцената, където оркестър гайди я очакваха за да изпълни вечната българска песен, която лети в космоса на стотици милиони километри от тук.

“Тази песен е толкова голяма, колкото и Валя Балканска и исках да поема този риск да изпълня песента, за да може последното ми участие в капките да бъде с една истинска българска песен” – сподели след своето изпълнение Християна.

Панайот Панайотов изпълни Pretty Woman на Рой Орбисън, саундтрака към едноименния филм с Джулиа Робъртс. Елена беше Елица от “Елица и Стоян” и хита им “Вода”. Иво Аръков се превъплъти в Дан Рейнолдс и “Imagine Dragons” с песента “Believer”