Цитиридис бързо забрави за сваленото си шоу, намери си нова работа

Николаос Цитиридис не остана без работа за дълго след свалянето на шоуто му от ефира на Би Ти Ви поради ниските рейтинги в последните месеци. В петък той се прости с телевизията.

Въпреки този неочакван обрат, гръцкия водещ бързо намери нова възможност за развитие на кариерата си. Цитиридис, който явно предварително е бил осведомен от телевизията за свалянето на шоуто му, започнал да търси работа предварително. Николаос ще засияе в ролята на стендъп комик в един от водещите клубове в столицата.

Николаос Цитиридис/ Nikolaos Tsitiridis - The Comedy Club Sofia

Източници съобщават, че Цитиридис вече е уредил условията на новия си договор. Въпреки значителното намаляване на заплатата в сравнение с предишната му работа, той решава да се върне към старата си страст, а именно стендъп комедията.

Според слуховете, Цитиридис може да се присъедини и към новото предаване на Би Ти Ви “Кой да знае”, но остава под въпрос дали продукцията ще предизвика зрителския интерес. Въпреки това, с опцията за бъдещо участие в предаването, водещият оставя тази възможност, като отворена вратичка.

След четиригодишния си период в БТВ, Цитиридис ще наблегне и на тренировките и грижата за тялото си.