Цял екип планинари организираха акция по спасение на бедстващо куче

Кучетата биха направили всичко за нас, така че е справедливо и ние да сме готови да направим всичко за тях.

Наскоро кученце на име Дейзи колабира по време на разходка в планината. Дейзи беше изкачила най-високия планински връх в Англия, Скафел Пайк, заедно със семейството си и слизаше надолу, когато внезапно припада.

За щастие скоро на помощ й се притекла група всеотдайни планински спасители.

Екипа получават и отговарят на над сто обаждания за помощ и са активни 24/7 през цялата година.

Въпреки че спасителният екип обикновено спасява хора, те не се поколебали да се втурнат нагоре в планината, когато разбират за Дейзи.

За тях нямало значение, че Дейзи беше кученце; тя се нуждаеше от помощ и те щяха да направят всичко възможно, за да й помогнат.

Екип от спасители се насочи към планината, за да отведе Дейзи на безопасно място, и когато пристигнали на мястото, те се уверили, че тя ще ги приеме, като близки, за да не й причиняват допълнително страдание.

След като мъжете се уверили, че Дейзи разбира, че са там, за да помогнат, екипът успява да я прегледа и да й даде нещо, което да облекчи болката й.

В крайна сметка спасителите успяват да натоварят Дейзи безопасно и удобно на носилката.

След това внимателно пренесли кученцето надолу по планината и след като като вече били на безопасна височина, семейството на Дейзи я транспортирали до най-близкия ветеринарен кабинет.

Сега Дейзи отново е във върхова форма и семейството й е изключително благодарно на невероятния планински спасителен екип на Уасдейл, че спасяват живота на скъпия им домашен любимец.