Дариш ли един мъж с дъщеря, ти го даряваш с любовта на живота му!

Когато дариш един мъж с дъщеря, ти го даряваш с малка топка любов, която той ще обича безкрайно, без значение от грешките, които прави!

Когато дариш един мъж с дъщеря, ти го даряваш с най-голямата любов на живота му, безрезервна и чиста!

Когато дариш един мъж с дъщеря, ти му даваш стимул да продължи напред. Даваш му най-важната причина да се събужда сутрин и да бъде най-добрия пример за дъщеря си!

Когато дариш един мъж с дъщеря, ти му даваш една нова любов, която той не е изпитвал до този момент. Любов, която не се гради на пари, слава, красота или интереси.

Когато дариш един мъж с дъщеря, ти му даваш някого, на когото той много трудно може да каже “не”. Даваш му малко момиченце, което има частичка от сърцето му и я е сграбчило между пръстчетата си още в деня, в който се е родило.

Когато дариш един мъж с дъщеря, ти го учиш на това колко са важни розовите рокли, гримовете и дрешките. Показваш му колко е трудно да отгледаш момиченце!

Когато дариш един мъж с дъщеря, ти го правиш човека, който иска да даде пример на дъщеря си, и който иска да види в бъдещия си зет.

Когато дариш един мъж с дъщеря, ти му даваш безкрайна енергия от любов, която той да изгради като личност и подготви за суровия свят, в който живеем.

Когато дариш един мъж с дъщеря, това, което наистина му даваш е някой, за когото той ще иска да бъде модел за подражание. Някой, който да бъде горд с него. Защото дори и без никакво старание, той вече се чувства достатъчно горд да бъде нейн баща.

Когато дариш един мъж с дъщеря, ти го научаваш на нежност и чувствителност… ти го даряваш с две малки очички, които могат да го разстопят за секунди!

Когато дариш един мъж с дъщеря, ти му правиш най-красивия подарък, за който човек може да си мечтае.

Когато дариш един мъж с дъщеря, ти му предоставяш честта да усети най-великия момент за един татко… моментът, в който тя ще те нарече “ТАТЕ”.

Споделете тази статия с вашите приятели!