Дете се буди на пода всяка сутрин: родителите поставили камера, за да разберат какво се случва

Родителите на момче на име Фин забелязали, че детето им заспива в леглото, но всяка сутрин се буди на пода. Възрастните не успявали да разберат как се случва това и поставили малка камера в стаята на детето.

Веднага щом се родил Фин, кучето на семейството Брут, станало негов най-добър приятел. Кучето било винаги до момчето и също предпочитало да спи в детската стая.

Оказва се, че всяка вечер момчето слиза на пода, за да спи до кучето си.

Когато Фин пораснал, той се преместил в собствената си стая, в която родителите му поставили удобно легло. Но момчето така и не изкарвало цяла нощ в него.

Всяка сутрин родителите влизали в стаята и виждали, че детето спи на пода. За да разберат какво се случва, възрастните поставили камера в стаята.

„В стаята пода е топъл, не се притеснявахме, че Фин ще замръзне, но решихме, че трябва да свикне да спи в леглото. След като вече гледахме записа от камерата, разбрахме, че проблемът не е в леглото, а в това, че той не иска да остава своя приятел сам“, разказва майката на момчето.

Записите показали, че всяка вечер детето става от леглото, взема възглавница, одеяло и играчки и ляга да спи там, където е легнал Брут.

Родителите на момчето не възразили срещу навика му, Фин продължавал да спи с приятеля си, а възрастните се надяват, че скоро той ще оцени мекото легло и ще спи в него.

Понякога да научим децата си на любов и уважение към животните е едно от най-важните неща за развитието им, като това често ги учи да бъдат състрадателни, добри и услужливи човешки същества.

Споделете тази история с вашите приятели!