Дъщеря всеки ден изпраща текстови съобщения на покойния си баща, след четири години получава отговор

Жена от Арканзас губи баща си преди четири години, но изпраща съобщения на телефона му всеки ден, за да споделя нещата от живота си, докато не получава отговор от опечален мъж, който също губи собствената си дъщеря в автомобилна катастрофа.

23-годишната Частити Патерсън от Нюпорт изпрати поредното съобщение на стария телефонен номер на баща си, вечерта преди четвъртата годишнина от смъртта му.

‘Хей, татко, Аз съм. Утре отново ще бъде труден ден! Липсваш ми!’ — пише Патерсън, без да очаква отговор.

Dead father' replies to US woman's text message | PerthNow

В САЩ, когато човек почине, телефонният номер бива освободен и може отново да бъде регистриран от нов потребител. При нормални обстоятелства новия собственик на стария номер на бащата на Частити, мъж на име Брад, би уведомил хората, които пишат на бившия собственик на телефона, ако самия той не беше изгубил дъщеря си преди известно време.

Мъжът скърбял силно за своята дъщеря, докато един ден не получава съобщение от Частити, в което тя споделя всичко от своя живот на покойния си баща. Новият собственик на телефония номер Брад приел това, като знак от съдбата и получавал всекидневните съобщения в продължение на четири години, като това го спасява от дълбока депресия и мъка по изгубената си дъщеря. Той скърбял на паденията и се радвал на успехите на Частити през всички тези години, докато един ден след поредния емоционален SMS, Брад не решава да й отговори.

Woman texts dead dad for four years and gets a reply

‘Здравей, скъпа, аз не съм твой баща, но получавам всичките ти съобщения на този номер през последните четири години. Очаквам с нетърпение съобщенията за добро утро и вечерните съобщения за лека нощ. Казвам се Брад и загубих дъщеря си в автомобилна катастрофа през август 2018 г. и твоите съобщения ме запазиха жив. Когато ми изпратиш съобщение, знам, че това е послание от Бог,’ – пише Брад.

„Съжалявам, че си загубила толкова близък човек, но те слушах през годините и те гледах как растеш и преминаваш през всички трудности. Исках да ти отговоря на съобщенията от години, но не исках да разбия сърцето ти’

Той продължи да хвали Честити за израстването й, наричайки я свой „ангел“; след като самия той губи собствената си дъщеря в опустошителна автомобилна катастрофа.

Woman who texted 'dad' every day since his death gets a surprise reply

‘Ти си необикновена жена и ми се иска дъщеря ми да бе станала жената, която си ти в момента, благодаря ти за ежедневните ти актуализации, ти ми напомняш, че има Бог и той ми изпращаше твоите съобщения всичките тези години, лекувайки моята тъга’ пише Брад.

Шокирана и трогната, момичето споделя тази невероятна история във Facebook, където тя става изключително популярна и събра над 265 000 споделяния и милиони харесвания.

Тя озаглавява публикацията си: „Изпращах съобщения на баща си всеки ден, за да го уведомя как минава денят ми през последните четири години! Днес получих отговор и това беше моят знак, че всичко е наред и мога да го оставя да почива в мир!’