Джоуи: “С тъга на сърцето ти казвам сбогом Матю, най-накрая си свободен!”

Мат Лебланк отдаде почит на покойния си колега от „Приятели“ Матю Пери , като сподели, че някои от „любимите му моменти“ са били прекарани с актьора.

Във вторник, повече от две седмици след смъртта на Пери, ЛеБланк беше първия от “Приятели”, който публикува трогателно съобщение на страницата си в Instagram, с което се сбогува със своя другар. Наред със селекция от снимки, показващи двойката в ролите им на Джоуи Трибиани и Чандлър Бинг в хитовия американски ситком, 56-годишният ЛеБланк написа: „Матю. С натежало сърце се сбогувам.

Were Matt LeBlanc And Matthew Perry Friends In Real Life?

„Времето, което прекарахме заедно, честно казано е сред любимите моменти в живота ми. За мен беше чест да споделя сцената с теб и да те нарека мой приятел.”

„Винаги ще се усмихвам, когато мисля за теб и никога няма да те забравя. Никога. Разпери криле и лети, братко, най-накрая си свободен.

Matthew Perry's 'Friends' costar Matt LeBlanc shares touching tribute:  'You're finally free' | Fox News

Членовете на актьорския състав на „Приятели“ Лебланк, Дейвид Шуимър, Кортни Кокс, Лиза Кудроу и Дженифър Анистън се събраха за последно сбогом с Пери във Форест Лаун на 3 ноемврии.

В съвместно изявление до американското издание People, колегите на Пери казаха, че са „напълно опустошени“ и описаха връзката си като „нещо повече от колеги“. „Ние сме семейство“, казаха те.