Ергенът Алек е в потрес, представиха му всички кандидатки за венчилото, изгони една

Бизнес анализатора Гълъбина Лилова, беше първата изгонена от “Ергенът”. Именно тя си тръгва първа от романтичното риалити, което завладя ефира на “БТВ” и всички зрители пред малкия екран.

“Не знам все още какво се случи. Развълнувана съм, но в същото време съм все толкова щастлива, колкото и снощи. Не изпитвам разочарование. Няма случайности дори и в любовта и със сигурност тя трябва да е взаимна и се надявам Алекс да открие своето момиче”, заяви Гълъбина след напускането си на “Ергенът”.

Преди това пък станахме свидетели и на първата целувка, след като 20-годишната Валерия успя да се целуне с Александър още в началото и дръпна пред останалите претендентки. Брюнетката опита да направи първата крачка още с влизането си, като му предложи да ядат заедно спагети. Но не й се получи. При втория опит Валерия сколаса и вплете устни с Алекс. Той пък се разчувства от личната ѝ история и искрите бързо пламнаха.

В очите на Алек се виждаха смесени чувства, като някои от участничките видимо притисниха кандидат младоженеца. Междувременно вече всички 26 участнички бяха представени на публиката, като изпъкваха колоритни личности, като Виктория и Магдалена, които споделиха малко ефирно време с Ергенът.

Междувременно вече всички 26 участнички бяха представени на публиката и на Алек, като изпъкваха колоритни личности, като Виктория и Магдалена, които споделиха малко ефирно време с “Ергенът”.

Виктория на 30 години от София и работи в БФС. Гледа мачове и ходи на футболни двубои. Харесва работата с мъже, защото не са интриганти. Постигнала е всичко, което е искала. Липсва й да даде любовта си. Харесва очите на Алек. Тя щяла да бъде неговата бъдеща съпруга.

Магдалена е управител на заведение. На 36 години е. Има 2 кучета и се разхожда с тях. Ходи ѝ се на Малдивите. Спортът е важна част от живота ѝ. Ходи на бокс. 2006 става мис Варна.  Взела си е уроците и вече е силна жена. Иска деца и любов. Готова е за голямата любов.

Милена е парфюмерист. Родена е през 1985-та година, но по душа била френска аристократка от 19 век. Има 4 висши. Хората я имат за странна. Била висока и хората се дразнели. Като дете била обиждана и малтретирана. Единственото място, в което намирала утеха, били училищните тоалетни. Вярва в истинската любов. Непоправима романтичка. Имала 6 години връзка с известен учен. Успяла да чуе за гравитационна вълна лично от него. Не може да се задоволи с мъж с по-ниско интелектуално ниво.


Голямото откриване не мина и без див пиянски скандал. Още в първите часове на шоуто две от дамите се сдърпаха яко. Спор се разрази между сочената за най-еротична българка Теа и Христиaна.

А причината за това, разбира се, бе алкохолът.

Христиaна видимо прекали с виното. Надарената мацка не спря да гаврътва чаша след чаша. След всяка следваща тя ставаше все по-агресивна. И реши да си го изкара на обявилата се за принцеса Теа. Пиянски изцепки почти винаги е имало на първите партита, като дамите явно решават да потушат притеснението с алкохол.

Християна на 30 години. От Кюстендил е. Няма как да е в София и да е една от всички. Много е популярна в Кюстендил. Няма как някой да не я знае там. Семейството ѝ е влиятелно. Всички я свалят яко по дискотеките. Всеки понеделник обаче става сериозен психолог. Занимава се с деца. Съветва децата да са толерантни и да учат. Иска само грамотни хора в България. Ще е страхотна майка – търси таткото. Тя е красива и умна и заслужава най-доброто. Не може да се яде само боб и леща, затова трябва да ѝ дава пари. Бившият ѝ купил кола, по-миналия – къща.

Отзивите на зрителите за предаването също не закъсняха:

“Много силикон, беден речник и празни глави, директно да си ходят!”, пише във фейсбук Деница Христова. Сред масово негативните реакции, които заляха страницата на предаването в мрежите, са, че шоуто е за “плиткоумни стари моми и търсещи клиенти плеймейтки”. Освен това новите “ергенки” били “умствено под нулата и тотал щета”.

Други питат няма ли свестни, естествено красиви и интелигентни момичета в България и това ли е нивото на новия ерген. Красимира Тарнева пък отказва да се съгласи, че това е образът на съвременната българска жена.

“Макар главна тема на разговор да са участничките в риалитито, Алек Младенов също се озова под ножа. Ерген №3 обаче е повече съжаляван от публиката, отколкото обиждан. “Горкото момче”, “Горкичкият, изглежда толкова отегчен и дори бих казала, изнервен” , както и че ще му трябва психолог след предаването, пишат зрители. Но не всички го жалят. Младенов бе сравнен с първия ерген – Виктор Стоянов, който постоянно повтаряше “Много мило”.

Предстои да видим как ще се развият нещата с най-извесният ерген в България.

Кадри : БТВ / Ергенът