Голдън ретрийвър живее във ферма с четири малки яренца и вярва, че е тяхна майка

Лорин е красив, любящ голдън ретривър и майка на четири малки. Много хора биха предположили, че тя е майка на малки кученца, но всъщност е майка на малки рогати бебета. С други думи, козлета!

Но въпреки че Лорин може да не ги е родила, тя се гордее, че е тяхна доведена майка и много обича всяко едно от малките очарователни яренца.

Лорин живее във ферма със своята стопанка Андреа и обича да прекарва времето си с всички животни, особено когато са бебета. Когато Андреа носи у дома козленцата, Лорин веднага ги обиква и си поставя за мисия в живота да ги пази живи и здрави и да се грижи за тях.

Малките козлета тотално откраднали сърцето и душата на златния ретрийвър.

Майчинският инстинкт на Лорин бил по-силен от всякога и тя била изпълнена с  дълбока и чиста любов към малките същества.

А малките козлета следвали майка навсякъде искали да са близо до нея. Те я ​​обичаха и й вярваха с всичките си целите си малки сърца и самото й присъствие ги караше да се чувстват сигурни и обичани.

Нито яренцата, нито Лорин някога са виждали причина, поради която фактът, че са различни видове, трябва да повлияе по някакъв начин на връзката или любовта им един към друг.

Любовта между родител и дете е по-силна от всичко друго.

Лорин с гордост отглеждала малките си бебета и гордо ги наблюдавала как растат. И четирите яренца израстнали в прекрасни възрастни козлета, които и до днес продължават да обичат скъпата си майка.

Лорин е толкова горда с вече порасналите си деца и въпреки че бебетата й всъщност вече не са бебета, Лорин все още ги обожава. Всички те все още живеят заедно във фермата и всички са много щастливи.

Всяко животно би имало късмета да притежава такава любяща и предана майка като Лорин.