Гъска се грижи за малките на най-добрата си приятелка куче самоед.

Винаги е разкошна гледка, когато станем свидетели как две животни от различни видове се разбират. Още по-вдъхновяващо е, когато развият силна връзка и се застъпват един за друг, независимо от всичко.

В това популярно видео ще видите малко вероятно приятелство между куче самоед и гъска. Всички знаем, че животните са склонни да бъдат териториални и могат да прогонят другите, особено женско куче, което току-що е родило.

Въпреки това, в тази сърдечна история ще ви изненада, че кучето се доверява на гъската не само да се приближи до новородените си кученца, но и да се грижи за тях! На кадрите, разпространени в социалните мрежи, се вижда куче с шестте си новородени паленца. Както се подразбира, кучето е изтощено след раждането на малките си бебета. Но тя не е сама и един много странен приятел се намесва, за да ѝ помогне. Този приятел е една много дружелюбна гъска, която, очевидно водена от майчински инстинкт и обич към приятелката си, решава да ѝ помогне да се грижи за малките същества.

Гъската не само помага на най-добрата си приятелка след раждането, но изглежда е приела ролята на бавачка много сериозно. Ето защо във видеото се вижда как майката и бавачката наблюдават и се грижат за безпомощните малки като един чудесен екип.

Друга топяща сърцето сцена, на която ще станете свидетели, е, че тя също би позволила на любопитните кученца да се катерят по тялото й и тя е много търпелива с тях.

По-долу можете да гледате видеото, в което се вижда как гъската се грижи за кученцата на най-добрия си приятел:

Споделете тази прекрасна история с вашите приятели!

Споделете с вашите приятели!