“Hell’s Kitchen” се появи на фестивала на баницата, отборите разделени на жени и мъже

Снимките на популярното кулинарно шоу “Hell’s Kitchen” вече започнаха, като борбата за 100 000 лева вече е факт. Участниците, начело с шеф Ангелов се появиха на фестивала на баницата в с. Световрачене, като въпреки предпазните мерки взети от екипа да не се правят снимки на участниците, такива все пак изтекоха в социалните мрежи.

От снимките става ясно, че отборите тази година са разделени на мъжки и женски, като женския е червен, а мъжкия син. Както винаги от продукцията са избрали разнообразни хоби и професионални готвачи.

С директно включване в ефира “На Кафе” по Нова, Ангелов сподели:

“„Участниците в новия сезон са брилянтни. Има такива, които са готвили за принцове и принцеси, за принц Хари, за Меган Маркъл, за футболистите на „Челси“, за холивудски знаменитости, дори за Антъни Хопкинс. Има и такива с доста нетипични за един кулинар професии. Отсега мога да издам, че за първи път ще имаме в телевизионен формат действащ кмет. През новия сезон до мен отново ще бъдат Дани Спартак, Никола и Светла. Ще обиколим с караваните половината страна.”

“Предстоят ни много разнообразни и интересни дестинации. Хората трябва да ни чакат изненадващо във всеки един край на България. Ще има отново звезден отбор с още по-интересни имена от миналата година. Всички те са много добре познати на публиката. Имаме победители от различни риалити формати – едното е кулинарно, а другото – музикално. Отново ще има и звезден победител, който ще вземе купата“, разкрива шеф Ангелов.”

Очаква се новият сезон да започне на 19 февруари, като от Нова гарантират, че отново ще предложат невиждано кулинарно пътешествие с интересни участници и известни личности от звездния отбор.

Кадри : facebook