Християна Лойзу върна времето назад с класиката на Bee Gees – “Staying’ Alive”

По време на италианската вечер в “Като две капки вода”, както пред очите на специалния гост тази вечер Ал Бано, част от легендарния дует “Ал Бано и Ромина”, имитаторите имаха едни от най-разнообразните образи от началото на сезона.

Началото на шоуто откри Иво Аръков, който имаше нелеката задача да влезе в кожата на Давид Домиано, част от групата Måneskin и песента “I Wanna Be Your Slave”, но въпреки това се справи доста добре. Влади Зомбори отново се представи страхотно като Стивън Тейлър и Аеросмит – “I don’t wanna miss a thing”, а Мария се превъплъти в образа на Карди Би и песента “I like it”

Християна върна времето назад с имитацията си на Bee Gees – Stayin’ Alive, като се превърна в Бари Гиб, въпреки голямото си коремче, а публиката стана на крака и изпрати певицата с бурни аплодисменти. Християна успя да изпее вечната класика, като сценичното поведение, изпълнението и грима, бяха безупречни.

“Подходих с много резерви, но останах много впечатлен по начина по който изпълнихте парчето” – похвали Християна Веселин Маринов, а Ал Бано също похвали имитаторката, като сподели, че гласът й е много специален, а детенцето което очаква със сигурност ще пее.

Иво Аръков и Християна имат шанс да влязат в топ3, като до тази вечер заемаха трето и четвърто място във временното класиране, само на няколко точки зад Наско от “БТР”

Кадри : “Нова телевизия” / “Като две капки вода”