И край! Влади Зомбори е големият победител във финала на “Като две капки вода”

Шампионът е ясен! Влади Зомбори спечели дванадесетия сезон на “Като две капки вода” с епичен завъшек, като се превърна във великия Фреди Меркюри и изпълни знаковата песен на групата му Queen – The Show Must Go On.

Публика, жури и участници бяха категорични – Зомбори е новият шампион, като без съмнение с оглед изпълненията този сезон, той заслужаваше най-много победата, а и очевидно стана любимец на публиката от самото начало.

Изпълнението на Влади беше блестящо, като остави без думи жури и публика, като според феновете изпълнението му задмина дори това на Владо Михайлов от предния сезон на формата, когато той трябваше да изпълни “Bohemian Rhapsody” и мнозина се съмняваха, че някога ще видят друг да имитира великия Фреди Меркюри по-добре от него.

Участието на Влади тази година премина през редица трудни за изпълнение творци, но той успя да затвори устите на всички критици и да спечели любовта на публиката със скромния си характер и изключителен глас. Зомбори успя да имитира забележително Адел и нейната невероятна песен с редица награди Грами “Hello”, като премина също и през Джъстин Тимбърлейк, Майкъл Джексън, Джордж Майкъл, Кейти Пери и др. Безспорно Зомбори беше един от най-обичаните участници този сезон, като самия той сподели, че славата е хубаво нещо, но със сигурност е стъпал здраво на земята и няма намерение да се променя.

Редът на поява на участниците беше обратно на класирането им, като първа започна последната в класирането Джулиана Гани, а последната песен изпълни Влади Зомбори! Джулиана отвори концерта с имитация на Ейми Уайнхаус, като не успя да скрие сълзите си след края на парчето. Мария си избра Цеца и нейната вечна песен – Забранен град.

Панайот Панайотов изпълни Pretty Woman на Рой Орбисън. Елена влезе в образа на Елица от “Елица и Стоян” и хита им “Вода”. Иво Аръков се превъплъти в Дан Рейнолдс и “Imagine Dragons” с песента “Believer”, Християна изпълни една от най-великите български песни “Излел е Дельо хайдутин” пред 11 000 в зала Арена София! Наско от “БТР” завъши участието си с песента на Iron Maden и Брус Дикинсън – “Fear of the dark”.

В крайна сметка Влади грабна победата, като зрителите избраха именно той да бъде големия победител този сезон. Иво Аръков остана четвърти, трето място грабна Наско от “БТР”, а Християна Лойзу взе почетното второ място.

Влади не успя да скрие сълзите си след като разбра че печели формата: “Не съм си представял никога такава любов от хората” не успя да завърши Влади, след като беше явно развълнуван. Зомбори спечели и автомобил Форд Пума, като подарък от спонсорите на предаването.