Ивет Лалова призна: “Да бъда майка е най-голямото щастие на света”

Нашата обичана атлетка, Ивет Лалова, съобщи с радост, че тя и съпругът й, Симоне, очакват първото си дете. Тя изрази своето щастие за този дългоочакван момент в живота си и подчерта, че полът на бебето за тях е от второстепенно значение.

Лалова сподели, че очаква детето им да бъде зодия Телец, като не пропусна да отбележи, че мъжът й е Козирог, като трима рогати със сигурност ще направят дома им още по-интересен. Всички са изпълнени с радост и вълнение по повод предстоящото попълнение в семейството.

Ивет Лалова с любовно обяснение към съпруга си – Новини Варна

Лалова се пошегува, че майка й трябва да тренира бягане, за да може да гони внучето.

Относно изминалата година, Ивет Лалова сподели, че е била един прекрасн и щастлив период в живота й. Тя изрази желание да оставим зад себе си лошите новини и напрежението от световните проблеми.

Ивет Лалова по-влюбена от всякога | Green News

Лалова пожела на всички, в новата 2024 година повече усмивки и позитивно мислене. Ивет избягва лошите новини и призова всички да бъдем здрави и да прегърнем новата година с оптимизъм. Тя завърши с лека загриженост за липсата на спорт и адреналин в този период от своя живот, но подчерта важността на леките тренировки, разрешени от лекарите, за да се поддържа здравословното си състояние и това на бебето.