Кристиан Кирилов захапа Денислава, отрече да е имал намерение да й предлага брак

“Игри на волята” 5 приключи, но сякаш интригите около участниците все още не стихват, като главно действащо лице са Рълев, Денислава и Мартин.

Дени сподели, че е била в токсична връзка преди да влезе във формата и Кристиан Кирилов (Митака от “София ден и нощ), с когото е била обвързана, е щял да ѝ предложи брак на съвета.

Кристиан Кирилов: Връзката ми с Денислава беше голяма грешка! Не трябваше  да се разделям със съпругата

“Реално той искаше да използва този момент да ми предлага брак вътре. За мен това беше страхотен момент да придърпаш вниманието към себе си пред цяла България. Реално ако това се беше случило на Съвета, аз какво трябваше да направя?! Да кажа “Да”, за да не злепоставя човека пред цяла България и после да се чудя как да се отърва! Най-вероятно щях да кажа “Да” само, за да не унизя човека”

Според думите на Денислава, двамата имали връзка около месец и половина, преди тя да влезе в предаването, но там Кристиан не й липсвал и дори се била сетила за него веднъж или два пъти. Тя също разкри, че не й е било трудно да сложи край на връзката им, като я определи, като токсична и дори се свързала с бившата жена на Кристиан за да й се извини.

Кристиан Кирилов проговори за интимните си отношения с Дени от "Игри на  волята"

“Не съм била по-щастлива да махна човек от живота си. Не съм съжалила за секунда и съвсем сериозно го казвам. Имам вина, че се поддадох и попаднах в капана на човек, който искаше да нарани бившата си жена с мен и това беше много грозно.” Това каза блондинката в официалния онлайн подкаст на риалитито.

След снимките на формата пък стана ясно, че Денислава е започнала връзка с големия победител Иван Рълев, като отношенията им се зародили в последните дни на снимките, след което романсът им продължил и навън.

Бомба в БЛИЦ! Дени и Рълев от "Игри на волята" ли са новата светска двойка?!

Отговорът на Кристиан обаче не закъсня, в социалната мрежа Тик Ток актьорът и бизнесмен сподели видео клип в който разяснява ситуацията, след въпрос на негов последовател :

“По принцип мислех да не отговарям на този въпрос, но викам айде ще отговоря. Няма как след като си бил с някой един месец дали било среща или нещо такова, да говорим за връзки… такива неща като бракове и сериозни работи се случват в следствие на време, опознаване и така на татък… звучи нелепо, звучи безумно да съм й предлагал или да съм имал намерение да й предлагам бракове или квото е там, може някой от формата да й е предлагал брак, но лично аз заставам с лицето си, че съм нямал намерение да предлагам брак на Денислава”