Лора от “Мастършеф” призна за флирта с шеф Кустев: красив мъж е!

Поредния сезон на “Мастършеф” приключи, като големия победител Марианна грабна 100 000лв и титлата “Мастър шеф на България”. Изпълнения с емоции финал излъчи големия победител, но една от любимките на зрителите Лора проговори за отношенията си с един от журито в предаването, а именно шеф Кустев.

„Тръгвам си с много положителни емоции. Като цяло MasterChef е положително приключение. Научих много неща и се сдобих с нови приятелства“ – сподели Лора в “Тази събота и неделя”.

Тя поясни, че преди това се е занимавала с готвене само любителски. Целта ѝ е била да си приготвя здравословни храни.

Има нещо между шеф Илиан Кустев от Masterchef и Мис България-Вселена Лора Асенова

„За MasterChef се записах на шега. Дори бях забравила, когато ми се обадиха от екипа на предаването. Записах се на кулинарни курсове и направих стабилна подготовка. Моят специалитет преди предаването бе патешко магре, с него спечелих и имунитет. След MasterChef това са ябълковите равиоли“ – призна Лора.

“Между един красив мъж и една красива жена, защо да няма флирт? Шеф Кустев е един изключителен професионалист. Аз му се възхищавам. Има много какво да науча от него”, призна симпатиите си Лора и допълни, че след финала с удоволствие ще продължи да се среща и да поддържа контакт с шефовете от кулинарното шоу, пише “България днес”.

Снимки : БТВ / Мастършеф