Лоялно куче нахлува на тепиха за да “предпази” стопанина си по време на двубой. (Видео)

Колко далеч ще стигне вашето куче за вас? Ако сте като повечето стопани на кучета, вие сте най-важният човек в неговия живот – но вероятно не попадате в много ситуации, в които можете да изпробвате лоялността му.

Видео, споделено наскоро в Reddit, показва точно какво е готово да направи едно куче, когато собственикът му е атакуван. Единственият обрат тук е, че битката, в която кучето се намесва, било официален двубой по жиу-жицу.

Видеото беше публикувано в r/AnimalsBeingBros subreddit, и има за цел да покаже, че животните са пазители. Това е само 13-секундно видео, но тези 13 секунди ни показват какво означава да си много добро момче.

Protect your owner! The dog that broke into a Brazilian judo match is too  cute! – Switch News - Archysport

Камерата незабавно се фокусира върху пухкавото черно куче – вероятно лабрадор или овчарка, макар че е трудно да бъдем сигурни. Позата му не е агресивна, но бързата му походка показва, че то определено трябва да стигне час по-скоро до своя човек.

За щастие, всички замесени изглежда се забавляват със ситуацията. И опонентът, и съдията се посмяха добре (и дадоха на кучето няколко потупвания), а доброто момче беше отнесено на сигурно място, докато турнира приключи.

Нямаме информация дали четириногото е получило забрана да посещава бойни мероприятия за в бъдеще, но със сигурност си спечели титлата “Добро момче на седмицата”

Споделете тази статия с вашите приятели!