Мария Игнатова проговори за отношенията си с Нойзи след пиянската издънка

Мария Игнатова, бившата водеща на “Господари на ефира”, ясно заявяви, че не е подала молба за развод и че връзката й със съпруга и журналист Ивайло Цветков-Нойзи е в по-добро състояние от всякога.

Въпреки че в последно време се появиха слухове, че тя е напуснала общия им дом, Игнатова категорично отрича тези твърдения и подчертава стабилността на отношенията им.

През последните дни се разгласява информация, че бракът на двойката е поставен под въпрос след пиянския инцидент с Нойзи, при който той беше засечен да шофира в нетрезво състояние. Въпреки този скандал, Игнатова не само не потвърждава слуховете за развод, но и изразява подкрепата си към своя съпруг, който се извини публично за своето поведение.

ивайло нойзи Архиви - Secret.bg - светски новини и скандали

Ето какво каза публицистът по повод шофирането му след употреба на алкохол :

“Ще бъда съвсем откровен: сглупих сериозно. И много ме е срам. Не се беше случвало, няма и да се случи пак. Причините и подробностите не са важни – важни са поуката и отговорността, която ще понеса. Извинявайте”, написа Нойзи в личния си профил във фейсбук. Малко след това той се извини и на съпругата си:

“Мария няма нищо общо. Тя си спеше вкъщи, както трябваше и аз да направя. И сега тя е в позицията на човек, който страда незаслужено. Тя е един от хората, които разочаровах и й поднесох извинения”. Това каза Ивайло Нойзи Цветков, след като бе хванат да шофира с над 2 промила алкохол, заради което беше задържан, а книжката му – отнета.