Мария пресъздаде блестящо Лили Иванова, феновете подозират че пее на плейбек

“Като две капки вода” вече набра скорост в българския ефир, като в понеделник бе втория концерт на живо, където колоритните участници се превъплатиха в образите на известни български и световни изпълнители.

Едно от най-запомнящите се представяния без съмнение беше на Владимир Зомбори и изпълнението на британската поп-звезда Адел и песента “Hello”. Въпреки вота на зрителите и журито, които отредиха първото място на Владо, колегите му направиха победител Наско от БТР, който също се представи добре в имитацията на великия тенор Лучано Павароти.

В първия лайф на “Като две капки вода”, певицата Мария се представи посредствено, като събра множество критики за изпълнението си. Тогава тя влезе в образа на кипърката Елени Фурейра, пленила публиката на “Евровизия” през 2018 година с песента Fuego. Самия Боби Ваклинов призова най-после в предаването да започнат да използват auto-tune (програма за поправяне на гласа в реално време) “Интегрирането му ще позволи “безспорни” и “утвърдени” певици като Мария да не стават за смях на гаргите…” – каза тогава Боби.

В понеделник, Мария се справи блестящо с образа на Лили Иванова и песента “Щурче”, като хиляди я подкрепиха и признаха, че са я подценили. Заслужено поп-фолк певицата грабна третото място, като получи и поздравленията на журито.

Не липсваха обаче и фенове, които се усъмниха в легитимноста на изпълнението на Мария, като някои предположиха че фолк-дивата е пяла на плейбек, защото изпълнението беше изключително трудно, а грешка не липсваше, като певицата дори успяваше и да се разхожда из публиката докато пее.

“100% гласа й беше обработен. На места се разминаваше музиката с пеенето й” – споделя в коментар в социалните мрежи Мария Георгиева.

“Плейбек-а беше много добър!Браво Мария, платили са като за истинска певица!” – коментира Ани Делчева.

Въпреки съмненията на някои от зрителите, Мария се справи блестящо и даде заявка за по-добро класиране в следващите предавания. Остава да разберем!

Кадри : Нова Телевизия / Като две капки вода