Мис Баба – Магдалена от “Hell’s Kitchen” посрещна червения отбор в с. Върбешница

Новият сезон на “Hell’s kitchen” навлезе в ефира на България с гръм и трясък, след като вече има и един изгонен, а тази вечер се очаква и втория. Николай Тодоров от Шивачево беше първия изгонен, след посредствено представяне още в началото на предаването.

Вчера от продукцията представиха и звездния отбор, където се отличават имената на Гатьо от “Игри на волята”, сексоложката Наталия Кобилкина и фолк-певицата Бони, а днес двата отбора премериха сили навън, в опитите си да нахранят гладни спасители от дирекция “Аварийна помощ и превенция”. За щастие на женския отбор, сините не успяха да завършат поръчките на време и така буса на “Hell’s kitchen” пое към с. Върбешница, където съпругът, бабата, синовете и внучката на Магдалена посрещнаха гостите.

Преди да се запътят към дома на кметицата, женския отбор мина през кметството, където някои от участничките пробваха кметския стол, който тежи на мястото си. Майката на Магдалена беше приготвила питка, друсан кебап или по-простичко “друсани мръвки с лук”.

На богатата трапеза не липсваха емоционални моменти, когато мъжът на Магдалена Динко, разказа за тяхната детска любов, която датира от детската градина.

“На сватбата бяхме събрали 500 човека, сватбата започваше от началото на селото, до края” – спомниха си за големия ден кметското семейство.

Кметицата се порадва и на внучката си, чиято среща разплака Камелия, която се разчувства и си спомни за своята майка.

Магдалена Динкова успя да прикове вниманието на съотборниците си и на шеф Ангелов още в първия епизод на кулинарното предаване, след като се появи с ярко зелена бална рокля и високи токчета, но много от участничките споделиха че след срещата са променили мнението си за нея към добро.

Кадри : Нова телевизия / Hell’s Kitchen