Момчил: Момче с големи мечти, завършва в Китай и е лудо влюбен в ученическата си любов

Момчил Василев е на 25 години и е родом от София. По професия е софтуерен инженер, като е завършил бакалавърска степен в Китай. Отива там, без да знае езика, и го научава сам.

Завършва трети по успех и има научни публикации, като става трети на Световната купа по физика в Китай. Спортува всеки ден и се занимава с жиу-жицу. В тв риалитито беше доскоро заедно с брат си Васил.

Изплуваха СНИМКИ от юношеството на Момчил от "Игри на волята"

Момчил е един от фаворитите на хиляди българи за спечелване на формата “Игри на волята”, най-вече харизматичното момче печели публиката с мъжкото си държание и изключителната си мотивация за всяка една битка, в която се впуска.

Един от най-комплексните играчи в тазгодишния сезон на предаването е именно той.

Софтуерният инженер и специалист не обича да говори за личния си живот, той е съсредоточен в играта. Не е споменавал нищо за своята приятелка по време на участието си до момента, вероятно защото вярва в това, че щастието обича тишината. А той определено има с какво да се похвали – сърцето му принадлежи на красива млада дама от доста време насам.

Приятелката на Момчи се казва Боряна и от снимките им в социалните мрежи става ясно, че двамата са двойка поне от 2016 г., когато са все още ученици. Те дори са били заедно на бала им, а после отиват да учат заедно в Китай, където със сигурност са били голяма подкрепа един за друг.

Тази детска любов е прераснала в нещо голямо и силно, защото по всичко личи, че Момчил и Биляна продължават да се радват на дълбоки и истински чувства и до днес.

Те обичат да пътуват и да посещават нови места, където да правят красиви снимки и да създават спомени. Боряна също като Момчил обича движението и спорта. Наскоро тя дори публикува, че през почивните дни двамата с Момчи, придружена от още приятели, са се разхождали на „Еко пътека- Бели Искър“.

Не е ясно все още дали Момчил и Биляна имат сериозни планове за общо бъдеще, но предвид силните им и дълбоки чувства вероятно всичко е въпрос на време.

Източник : 7дниспорт