Момчил от “Игри на волята” за престоя си в Китай : май ядох кучешко

Един от най-запомнящите се участници в “Игри на волята” 5 и безспорно любимеца на публиката Момчил Василев, гостува в “На Кафе” по Нова, като Гала не пропусна да разнищи всички теми от предаването.

Момчил се доказа, като човека с най-силна психика, и един от най-добре физически подготвените играчи. Винаги готов да помогне на своите съплеменници и готов да влезе в битка, без значение колко тежка е тя.

Момчил разкри, че най-голямото му разочарование в играта са били моментите в които от продукцията са го обвинявали, че не е достоен, че мами и т.н.

Момчил разказа забавни моменти от престоя си в “Игри на волята”, като спомена за случка, за първия ден на Мишо в резиденция и стаята, която двамата споделяли. Когато Михаил пристигнал си помислил, че има камериерки, които му оправят леглото, а всъщност Момчил е бил човека, който се грижи за реда и чистотата в стаята.

За живота му в КИТАЙ

Момчил разказа доста интересни моменти от престоя му в Китай, като разказа, че идеята да учи в Китай е дошла съвсем случайно.

“Отидох и нищо не знаех, имах около месец преди да замина, съзнателно не учих езика, исках да отида там да се потопя в културата и те да ме научат на езика, въпреки че не го научих както трябва но”

Разказа и за случка в местно китайско заведение за бързо хранене, където редовно се хранел:

“Отидох в това място и, както винаги не говорех добре езика и си помагах с жестове, като посочех ястието, което редовно си поръчвам, но този път продавачката ми каза “Congcong”, което в превод значи куче, и аз такъв “какво е това?”, тя измърмори нещо, но за всеки случай си поръчах нещо друго, но това го бях ял месеци наред и не знам какво да мисля за ситуацията… знаем историите, по принцип си се яде там кучешко, но…”

Снимки : Нова телевизия / На кафе