Мъж осребри печалба от лотария с маска на главата, не искал семейството му да го ошушка

Той казва, че има стомашни болки и главоболие, откакто е разбрал, че е спечелил.

Когато си представите, че печелите от лотарията, първото нещо, което ви идва на ум е, че ще си купите голяма къща, в която да живеете, ще отидете на почивка на Карибите или в Европа и може би ще остане нещо за семейството. Други смятат да дарят печалбата, а трети да я инвестират, за да имат пари до края на живота си (ако наградата е много голяма).

Но има нещо, което не вземаме предвид, защото след като получим големия чек, всички ще са видели лицето ни.

Ето защо този човек, който е идентифициран само като А. Кембъл, реши да се появи на официалното подписване на голямата си награда, облечен като Ghostface от Писък, злият злодей от известния филм на ужасите. Мъжът предприел тази чудата стъпка, за да не бъде разпознат от семейството и приятелите си, които бил сигурен че ще го ошушкат.

Призрачният победител осребри чек за $158,4 милиона ямайски долара, като преобразувано е еквивалентно на около $1,17 милиона щатски долара.

Въпреки късмета си, Кембъл казва, че откакто е разбрал, че е спечелил, не се чувства много добре. „Погледнах билета си, изтичах до тоалетната и казах „Спечелих! Аз печеля!’. От този ден съм болен. Главата ме болеше три поредни дни, защото много мислих, чудейки се дали най-накрая мечтата ми се е сбъднала. Стомахът ме боли две седмици, понякога се чувствам толкова зле, че забравям, че съм спечелил.“

„Искам да си купя къща, хубава къща. Все още не съм я намерил, но ще потърся.”

Засега поне имам достатъчно пари за няколко лекарства за стомашни болки. – казва притеснения късметлия.