Мъж откри куче лежащо в обувка насред боклука, намери му любящ дом.

Мъж от Сърбия минавал близо до сметище, когато забелязва малко куче, което жално хленчело в стара обувка. Човекът не можел просто да подмине безразлично тази малка топка любов.

Мужчина заметил среди мусора щенка, лежащего в ботинке

Мъжът обиколил, опитвайки се да намери майката на кученцето, но без успех. Бебето вероятно е останало без майка. Било дехидратирано и силно недохранено. Човекът нахранил животното с наденица, като кученцето с удоволствие изяло лакомството.

Мъж забеляза кученце, което лежи в обувка сред боклука

На следващия ден Горан занесъл кутрето на преглед във ветеринарната клиника. Лекарите определили пола на кученцето, като се оказало момиченце. Кръстели я Коко. Уличният живот си казал своята дума. Бебето било много слабо, изтощено и дехидратирано. Но въпреки всички препятствия на съдбата, тя се борила истински да оцелее.

Мъж забеляза кученце, което лежи в обувка сред боклука

От местния приют се погрижили за бебето, правейки всичко по силите си. Тя израснала като любознателно и любезно момиче. Време било да се търсят стопани за бебето. Работниците в приюта получили много молби, след като историята й трогва сърцата на хиляди сърби. В резултат на това изборът паднал върху семейство, живеещо в Германия.

Коко вече живее с новите си стопани. Кучето е щастливо, чувства се страхотно в новия си дом с любящото си семейство. Тези хора обожават своя домашен любимец. На Горан (човекът, който намери Коко), те често изпращат снимки на порасналото куче.

Мъж забеляза кученце, което лежи в обувка сред боклука

„Гледам ги и се усмихвам“, казва Горан с грейнало от щастие лице.

Благодаря на добрия човек, който веднъж спаси Коко!

Така забравеното от всички бездомно кученце, откри своето любящо семейство, благодарение на упоритостта и грижите на един обикновен човек, който бил на правилното място в правилното време.

Споделете тази статия с вашите приятели!