Мъж пренесе кучето в куфар до болницата, за да може умиращата му съпруга да се сбогува с него

Съпруг стигна до крайни мерки, след като умиращата му съпруга поиска да види кучето си за последен път, но от болницата отказват. Наскоро мъжът сподели историята си в популярния сайт Reddit за това как е успял да го направи…

“Съпругата ми беше в болницата след много тежка операция, която след няколко дни стана ясно, че е била неуспешна. За жалост прогнозата й не беше добра. Тя можеше да говори, но нямаше сили. В един рядък случай на подобрение тя ме убеди да вмъкна нашето куче в личната й стая, за да може да я види „поне още веднъж“.

„Нашето куче е около 20 килограмова австралийска овчарка и както се оказа, тя се побира добре в нормален куфар. Опаковах я с отворен капак и я поставих в колата, докато пристигнахме в болницата. Когато пристигнахме, аз й „обясних“, че ще отворя ципа след няколко минути и че тя може да види майка си.”

„Невероятно, но тя сякаш ме разбра, тя никога не изскимтя и не се обади дори веднъж. Когато минах покрай медицинските сестри в станцията, им казах, че просто нося неща, за съпругата си. Няма проблем, казаха те. „Когато влязохме в стаята, жена ми спеше. Разкопчах ципа на куфара и кучето веднага скочи на леглото и предпазливо легна на гърдите й, като избягваше кабелите и интравенозното вливане. Тя се настани така, че да може да гледа директно в очите на жена ми, и лежеше напълно неподвижна около двадесет минути по-късно, когато жена ми се събуди и започна да стене от болка.

Съпругът вкарва куче в болница в куфар, за да може умиращата му жена да се сбогува

„Кучето веднага започна да я ближе и тихо изстена, сякаш знаеше, че лаят определено ще ни навлече проблеми. Жена ми я прегръщаше почти час, като през цялото време се усмихваше. За жалост бяхме разкрити от една медицинска сестра, която беше толкова трогната, че обеща да не казва нищо. Когато жена ми най-накрая заспа, натоварих кучето обратно в куфара и тя донякъде срамежливо се подчини. „Жена ми за съжаление почина няколко дни по-късно, сега когато грабна куфара, кучето веднага се настанява вътре, мислейки, че отиваме да я видим отново.“

Ценете своите домашни любимци, за тях вие сте всичко! Обичайте ги и никога не ги изоставяйте!