Мъж спаси бездомно котенце без да подозира, че то ще му върне услугата

Когато 14-годишната котка на Райън Тронка починала, мъжът изпаднал в тежка депресия. Той изгубил желание за живот и се отдал изцяло на скръбта. Точно тогава обаче Съдбата го срещнала с едно малко създание, което го измъкнало от тежкото душевно състояние. Запознайте се с историята на малкото коте Чедър, която доказва, че тези, които ние спасяваме, всъщност спасяват нас.

Чедър е рижав симпатяга, прекарал първите си дни на улицата. Като много свои събратя той се борел за оцеляването и молел за помощ. Когато Райън го прибрал, той страдал от недохранване и имало спешна нужда от обезпаразитяване и куп други интервенции.

Това обаче ни най-малко не отказало благородния мъж от него и се се заел да възстанови силите му. Още през първата вечер в новия си дом мъничето усетило, че най-сетне има човек, на когото може да разчита, и започнало да се гушка в него, както и да мърка доволно. По всичко личало, че грижите на Райън се отразяват добре на новото му приятелче.

Днес, почти две години след първата нощ на Чедър в дома на стопанина му, той е щастлив, здрав и обичан котарак. Благодарение на него Райън най-сетне е преодолял болката от загубата на предишната си котка и отново има причина да се усмихва.